Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 13:59

Συνέχισε στη Σίφνο το αήττητο σερί της η Κ16 του ΑΠΣ Κύθνου

Μία ακόμα νίκη που την διατηρεί αήττητη και στην κορυφή του 2ου ομίλου έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο final-4 της Κ16 πέτυχε χθες η ομάδα της Κύθνου.

Οι Κυθνιοί ταξίδεψαν στο φιλόξενο και όμορφο νησί της Σίφνου, όπου μετά από ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι επικράτησαν με 0-2 του Πανσιφναϊκού που δείχνει συνεχή βελτίωση στις εμφανίσεις του.

Στο 29' , μετά από όμοεφη συνεργασία των Λαρεντζάκη, Δανιήλ και Μαρτίνου ο τελευταίος με εύστοχο σουτ πέτυχε το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50'  Λαρεντζάκης και Μαρτίνος συνδυάστηκαν με τον Μαρτίνο να επιχειρεί σέντρα σουτ που κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μέσω του S.C. ο πρόεδρος του ΑΠΣ Κύθνου κ. Γιώργος Λαρεντζάκης έστειλε τις ευχαριστίες του στον κύριο Χουζουρη για την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση της αποστολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή του ΑΠΣ Κύθνου ακολούθησαν 15 φίλοι της ομάδας, που ήταν κυρίως συμμαθητές των αθλητών.

Διαιτητής: Γαρδέρης

Πανσιφναϊκός (Ζιώγας): Κάιο, Γκαμεριέα, Λαουτάρης Γ., Ίντρι, Τρούλλος, Ατσόνιος, Βόικα, Οσμενάι Ο., Σίνα. Κόρο, Οσμενάι Α.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λεσάι, Μύρτος, Ψαραύτης, Λαουτάρης Ε.

ΑΠΣ Κύθνου (Θεοδωρόπουλος): Βλαστάρης Α., Φιλλιπαίος Ι., Βλαστάρης Χ., Δανιήλ, Μπακογιάννης, Μπιντάκος, Κλάρας, Αλαφούζος Γ., Μαρτίνος Δ., Λαρεντζάκης Γ., Μαρτίνος Γ.

Αγωνίστηκαν και οι: Γονιδάκης, Λαρεντζάκης Α., Αλαφούζος Α., Μαρτίνος Κ., Γκούμας, λαρεντζάκης Κ., Φιλιππαίος Π.

Φωτογραφίες:

 

 Βαθμολογία (αποτελέσματα εδώ)

2022 04 09 3

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares