Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 11:21

Νίκησε τον Πανθηραϊκό και έκανε μεγάλο βήμα για το Final-4 η Κ16 του ΑΟ Πάρου

Ουσιαστικός και αποτελεσματικός ο ΑΟ Πάρου πήρε το ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου της Κ16 κόντρα στον Πανθηραϊκό και πλέον θα επιδιώξει να πάρει έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ στη Νάξο για να εξασφαλίσει το εισιτήριο συμμετοχής στο final-4 του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου, έχοντας στο πλάι της μία ενθουσιώδη εξέδρα κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Πανθηραϊκό, καθώς μπήκε μόλις στο 1' μπροστά στο σκορ και προηγήθηκε με 4-0 στο ημίχρονο με γκολ των: Δαφερέρα, Ρούσσου και Μαραγκουδάκη.

Στην επανάληψη ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να μπει στο ματς, μείωσε σε 4-1 με τον Λέσι, αλλά αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους που απάντησαν με τον Αλιφιέρη που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Μέμα.

Πλέον, ο ΑΟ Πάρου ισοβαθμεί με τον Πανθηραϊκό, που ολοκλήρωσε τους αγώνες του, στους 18 βαθμούς και χρειάζεται έναν πόντο στο τελευταίο του ματς στη Νάξο με τον ΠΑΣ για να περάσει στο final-4, όπου ήδη έχει περάσει ο ΑΠΣ Κύθνου.

Ο Αίαντας Σύρου, οι Κανονιέρηδες Σύρου και ο ΑΟ Μυκόνου διεκδικούν ακόμα θέσεις για την τελική φάση, ενώ ο Πανθηραϊκός έχει μαθηματικές ελπίδες να περάσει ως δεύτερος.

K 16 KOSMOS

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Δαφερέρας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας πήρε την κόντρα και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 22 ο Ρούσσος σκόραρε από κοντά μετά από προσπάθεια του Πούλιου για το 2-0.

Στο 36 ο Μαραγκουδάκης αιφνιδίασε με μακρινή βολίδα τον Παπαιωάννου για το 4-0.

Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Ρούσσος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Δαφερέρα και αυτός με ψυχραιμία έγραψε το 4-0.

Στο 58 ο Λέσι με σουτ μείωσε σε 4-1.

Στο 61 νέα δημιουργία του Ρούσσου στον Αλιφιέρη και αυτός απέφυγε όμορφα την έξοδο του τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 5-1.

Στο 79 ο Μέμα πήρε εξαιρετική κάθετη πάσα και διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Διαιτητής: Βακόνδιος | Βοηθοί: Κουζούμης - Ρούσσος

AΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Νικολάου Α., Μαραγκουδάκης (78' Νικολάου Χ.), Κρίσπης, Κουρμούκης(63' λ.τρ. Πούλιος Α.), Αποστολόπουλος, Μπίμπα (76' Κοντός), Δαφερέρας, Πούλιος Φ., Αλιφιέρης, Μουρλάς, Ρούσσος (78' Αδάμ).

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Ιωσηφίδης): Παπαιωάννου, Μέση (47 Μπάχνα), Ζαρογιανόπουλος, Σέχου, Κράσι Ε.(41' Μοσχάτος), Παπαβασιλείου(70 Μέμα), Φύτρος (41' Ζαμπέλης), Διονυσόπουλος, Βενιέρης (52' Λέσι), Χαινταράι, Κράσι Λ.(70' Τσάνο)

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares