Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 13:34

Άξια πρωταθλήτρια Κυκλάδων η Κ16 του ΑΟ Πάρου

Η Κ16 του ΑΟ Πάρου επικράτησε του Άγιαξ Σύρου στα πέναλτι με 5-4 (0-0 κ.δ.) στον τελικό του Final-4 του πρωταθλήματος στο στάδιο της Παροικιάς και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Κυκλάδων.

Ο Άγιαξ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, ωστόσο ο ΑΟ Πάρου δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή. Στο 8' ο Δαφερέρας έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Αλιφιέρης έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Κορφιάτης έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Συριανοί απάντησαν στις ευκαιρίες στο 14', με τον Σελαμάϊ να σουτάρει από τα δεξιά έξω από την περιοχή, αλλά ο Νικολάου έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε.

Στο 36' ο ΑΟ Πάρου απείλησε με τον Ράμα, αλλά και πάλι ο Νικολάου ήταν έτοιμος να αντιδράσει και μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια, ενώ και στο 39' ο Ράμα δεν κατάφερε ξανά να νικήσει τον τερματοφύλακα του Άγιαξ.

Η ομάδα της Πάρου ξεκίνησε πιο δυναμικά στο δεύτερο 45λεπτο και άγγιξε το 1-0 στο 44', με τον Δαφερέρα να εκμεταλλεύεται τα αμυντικά λάθη του Άγιαξ αλλά το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή κατέληξε στο δοκάρι.

Ο ΑΟ Πάρου έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα στο 59'. Μετά από σέντρα του Μαραγκουδάκη, ο Πούλιος τσίμπησε την μπάλα αλλά οι αμυντικοί του Άγιαξ έδιωξαν πριν περάσει τη γραμμή, ενώ στη συνέχεια ο Κορφιάτης απέκρουσε το σουτ του Δαφερέρα από κοντά. Τελευταία καλή στιγμή για τον ΑΟ Πάρου ήταν η κεφαλιά του Αποστολόπουλου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια, με τον ΑΟ Πάρου να παίρνει το τρόπαιο στα πέναλτι, επικρατώντας με 5-4.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους κ.κ. Βακόνδιο και Σαμοθράκη

Η διαδικασία των πέναλτι

Καπέλλας 0-1

Δαφερέρας - Αποκρούει ο Κορφιάτης

Βουτσίνος - Αποκρούει ο Νικολάου

Αλιφιέρης 1-1

Ράμα 1-2

Αποστολόπουλος 2-2

Ρούσσος 2-3

Κορφιάτης 3-3

Ραφιός 3-4

Πούλιος 4-4

Τόσκα - Αποκρούει ο Νικολάου

Παντελαίος 5-4 - Πρωταθλητής Κυκλάδων ο ΑΟ Πάρου

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Νικολάου, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Αποστολόπουλος (80' Γκέκα), Κουρμούκης, Μπίμπα (68' Παντελαίοας), Δαφερέρας, Πούλιος Φ., Αλιφιέρης, Μούρλας, Ρούσσος (55' Ζέλα)

Άγιαξ Σύρου (Φωτεινιάς): Κορφιάτης, Ρούσσος Αλ., Γιατσίδης, Τόσκα, Ρούσσος Αν., Ραφιός, Σελαμάϊ (63' Βουτσίνος), Αρώνης, Καπέλλας, Ράμα, Μιχάλοβιτς

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr:

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares