Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 19:54

Στον τελικό της Κ14 ο Πανθηραϊκός... 1-3 τον Αίαντα Σύρου

Ο Πανθηραϊκός επικράτησε με 3-1 του Άγιαξ Σύρου στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη και προκρίθηκε στον τελικό του Final-4 του πρωταθλήματος της Κ14, όπου θα παίξει με τον ΑΟ Πάρου (19/6, 17:00).

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα και έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 5', με τον Γκοχάϊ να πατάει στην περιοχή, να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Παπαϊωάννου. Ο Πανθηραϊκός στην πρώτη του επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, κατάφερε να σκοράρει στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Καβαλάρης βρήκε με βαθύ γέμισμα τον Μπούζι, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με πλασέ νίκησε τον Αρβανίτη για το 1-0.

Ο Άγιαξ προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας ευκαιρία στο 15', με το σουτ του Πετσοπούλη από το ημικύκλιο της περιοχής να καταλήγει στην αγκαλιά του Παπαϊωάννου, ενώ ο Αρβανίτης μπλόκαρε το σουτ του Μπούζι από τα αριστερά στην περιοχή στο 26'.

Ο Άγιαξ έφτασε κοντά στο γκολ στο 29', με το μακρινό σουτ του Καπέλλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι και λίγο αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μετά από μακρινό γέμισμα πριν τη σέντρα, ο Παπαϊωάννου δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα και από κοντά ο Καρβουνιάρηςμέκανε το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πανθηραϊκός πήρε ξανά το προβάδισμα, με τον Καρτίμπελη να επιχειρεί το μακρινό σουτ και να νικάει τον Αρβανίτη για το 2-1.

Στο 52' ο Άγιαξ άγγιψε το 2-2, με τον Καρβουνιάρη να βρίσκεται σε θέση βολής αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως ήθελε. Κι αφού δεν ισοφάρισε ο Άγιαξ, ο Πανθηραϊκός σφράγισε την πρόκριση. Στο 58', μετά από λάθος στην άμυνα των Συριανών, ο Μπούζι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Αρβανίτης απέκρουσε αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Ο Άγιαξ έχασε ευκαιρία να μειώσει με τον Γκοχάϊ να εκτελεί το φάουλ αλλά να μη βρίσκει εστία στο 68'.

Διαιτητής ήταν ο Καλόγερας με βοηθούς την Ρούσσου και τον Γρυπάρη.

Άγιαξ Σύρου: Αρβανίτης, Τσιτσιούμης, Καπέλλας, Μαύρος, Μαραγκός, Ρουσσουνέλος, Καλμπουράκης (37' Μωραΐτης), Στεφάνου, Καρβουνιάρης (56' Μαύρος), Γκοχάϊ, Πετσοπούλης

Πανθηραϊκός: Παπαϊωάννου, Κουλουριώτης (62' Αναπλιώτης), Αντιλάϊ (67' λ.τρ. Μαρτίδης), Νουμανάϊ, Φέγγη, Λιγνός, Φύτρος, Καρτίμπελης, Κόκα (62' Μουχάντρι), Καβαλλάρης, Μπούζι

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr:

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares