Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 22:33

Αποχώρησε με αιχμές από την ακαδημία της Ελλάς Σύρου ο Δημήτρης Πελέκης

Με μία αιχμηρή δήλωση ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της Ελλάς Σύρου, κ. Δημήτρης Πελέκης καυτηρίασε τον τρόπο που αποχώρησε από την ομάδα, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.

Η δήλωση δημοσιεύθηκε προ ημερών στην προσωπική του σελίδα, ενώ πληροφορίες του site μας αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το νέο βήμα στη καριέρα του.

Αναλυτικά:

Άλλη μια ποδοσφαιρική χρόνια έφτασε στο τέλος της! Οπως και εσεις ετσι και εγω εμαθα για τις εξελίξεις στην ομαδα και στην ακαδημια απο το διαδίκτυο...

Στην Ακαδημία της Ελλάς Συρου αυτός ο χρόνος ήταν πραγματικά ένα σχολείο για εμενα με τις καλές και τις κακές στιγμές. Αφήνοντας τις κακές στιγμες για τους ποδοσφαιρικους ειδήμονες που δημιουργούν και θα δημιουργούν προβλήματα στο Συριανο ποδόσφαιρο , και κρατώντας μόνο τις καλές, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον χρόνο, όπως και τους προπονητες που προχωρήσαμε εως το τελος. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που με έφεραν στην Ακαδημία και πραγματικά μοχθήσαν για αυτή.

Εις το επανιδειν! Τα καλύτερα έρχονται!

ΥΓ : Αριστοτέλης προς Μεγάλο Αλεξανδρο: Όταν σε κακολογουν και σου ρίχνουν λάσπη, να θυμάσαι πάντα ότι δεν το έκαναν κατά λάθος!

Καλό Καλοκαίρι!

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares