Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 01:30

Χτίζει παράδοση στον Πανθηραϊκό η οικογένεια Φέγγη

Ένα από τα πρόσωπα του Final-4 του πρωταθλήματος Κ14 ήταν η Αναστασία Φέγγη. Η αρχηγός του Πανθηραϊκού, μαζί με την επίσης αρχηγό του Α.Ο Πάρου Ηλιάνα Χανιώτη ήταν αυτές που έκλεψαν την παράσταση στον τελικό του Κ14 αφού αμφότερες, ξεχώρισαν με το πάθος και την αγωνιστικότητα τους.

Στο πλευρό της Αναστασίας, που μετά τον τελικό ήταν αυτή που σήκωσε πρώτη ψηλά το τρόπαιο του πρωταθλητή, βρέθηκε και ο μικρός της αδερφός Δημήτρης, ο οποίος μάλιστα ήταν από τους πρώτους που «εισέβαλαν» στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Τη φετινή χρονιά ο Δημήτρης αγωνίστηκε και αυτός με τη φανέλα του Πανθηραϊκού στο πρωτάθλημα Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

FEGGIS DIMITRIS

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον μεγάλο αδερφό της οικογένειας Ανδρέα Φέγγη, ο οποίος επίσης αγωνίζεται με τα χρώματα του Πανθηραϊκού, ενώ ξεχώρισε και με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Μικτής Ομάδας.

FEGGIS ANDREAS

Τρία παιδιά λοιπόν της ίδιας οικογένειας που διδάσκονται το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Playland και παράλληλα συμμετέχουν με τον Πανθηραϊκό στις διοργανώσεις της ΕΠΣΚ.

Στα παραπάνω, εάν προσθέσουμε και το γεγονός ότι ο μπαμπάς Γιώργος συμμετέχει ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η οικογένεια Φέγγη έχει χτίσει ήδη ισχυρή ποδοσφαιρική παράδοση στον Πανθηραϊκό.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares