Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 14:56

Γιορτή και ευχές για καλό καλοκαίρι από τις ακαδημίες της Α.Ε. Μυκόνου (pics)

Σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν τα παιδιά από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Α.Ε. Μυκόνου προκειμένου να κλείσουν με μία γιορτή τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο τεχνικός διευθυντής ακαδημιών και προπονητής των τμημάτων Κ16 και Κ18, Μάκης Πούλος μαζί με τους προπονητές Δημήτρη Μπαλή και Γιάννη Καρατζά οργάνωσαν του νεαρούς ποδοσφαιριστές και έπαιξαν μεταξύ φιλικούς από τους οποίους υπήρχαν πολλά χαμόγελα και πειράγματα.

_DSC9848.jpg

Στο Δημοτικό Στάδιο του Κόρφου βρέθηκε και ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου, Αλέξανδρος Κουκάς ο οποίος με τη σειρά μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

Όπως ανάφεραν οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδας, όπως ανέφεραν και στη ομιλία τους προς τα παιδιά, είναι ευχαριστημένοι για την φετινή απόδοση της ακαδημίας ποδοσφαίρου η οποία κατάφερα να πάρει την πρόκριση στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

_DSC9877.jpg

Μετά το τέλος η υπεύθυνη ακαδημιών κ. Κατερίνα Μαρουλή μαζί με τον πρόεδρο του Μυκονιάτικου έφεραν γλυκά και φαγητό για να κεράσουν όλους του μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

_DSC9892.jpg

_DSC9915.jpg

Δείτε ΕΔΩ το υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares