Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 16:46

Τρεις όμιλοι και τρεις γύροι στην Κ16 (η συμπληρωματική προκήρυξη)

Με 16 ομάδες, χωρισμένες σε τρεις ομίλους και σε τρεις γύρους θα διεξαχθεί φέτος το πρωτάθλημα της Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων που θα ονομάζεται HAUSBRANDT.

Αναλυτικά οι όμιλοι και ο τρόπος διεξαγωγής όπως ορίζεται από την συμπληρωματική προκήρυξη: 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Κ-16 «HAUSBRANDT» 2022-2023

Α. ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, το Πρωτάθλημα της Κ-16 Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Κυκλάδων περιόδου 2022-2023 ονομάζεται «HAUSBRANDT»

B. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ

 

Συμμετέχουν 16 Ομάδες χωρισμένες σε τρεις (3) Ομίλους :

           1ος Όμιλος (6 Ομάδες) : ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΚΑΝΟΝΙΕΡHΔΕΣ ΣΥΡΟΥ, ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ, Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ, ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

           2ος Όμιλος (5 Ομάδες) : Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ.

           3ος Όμιλος (5 Ομάδες) : Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ, Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020.

Γ.ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Στους  Ομίλους το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις (3) γύρους . Ο τρίτος γύρος θα γίνει σε ουδέτερη έδρα ή σε έδρα που θα συμφωνούν από κοινού τα σωματεία.

Η σειρά των αγώνων θα προκύψει μετά από κλήρωση.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, οι τρεις πρώτοι των Ομίλων και ο καλύτερος δεύτερος των τριών Ομίλων (με καλύτερο μέσο όρο βαθμολογίας ανά αγώνα, δηλαδή διαιρώντας τους βαθμούς που έχει με τους αγώνες του), προκρίνονται στην Τελική Φάση.

Έτσι θα συγκροτηθούν οι 4 Ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση (Final-Four) . Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν μετά από κλήρωση.  Οι νικήτριες Ομάδες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού και ο νικητής θα είναι ο Πρωταθλητής Κ-16 Ε.Π.Σ.Κ. «HAUSBRANDT» περιόδου 2022-2023.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους αγώνες (μπαράζ, ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση αλλά θα ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή .

Επίσης θα μπορούν να ορίζονται δύο αγώνες της ίδιας Ομάδας σε ένα διήμερο, ανεξαρτήτως εάν δεν μεσολαβούν 24 ώρες μεταξύ των δύο αγώνων, εφόσον αυτό διευκολύνει συγκοινωνιακά και οικονομικά την μετακινούμενη Ομάδα .

Η Τελική Φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα . Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της Τελικής Φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και κάλυψης του κόστους διαμονής των ομάδων, από πλευράς της.

Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η Τελική Φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες.

Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής θα ορισθούν από την διοργανώτρια.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που ήθελε προκύψει και δεν υπάρχει πρόβλεψη στην προκήρυξη και τους κανονισμούς, θα επιλαμβάνεται και θα αποφασίζει το ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares