Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 18:05

Παραμένει σταθερή αξία στα αγωνιστικά τμήματα του ΠΑΣ Νάξου ο Πέτρος Μαράκης

Το ηθικό ανάστημα και η προπονητική αξία, αλλά και η πορεία του Πέτρου Μαράκη όλα αυτά τα χρόνια στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο των Κυκλάδων τον κατατάσσουν, αν όχι τον κορυφαίο, ανάμεσα στους κορυφαίους στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Δεν είναι μόνο η σταθερά υψηλού επιπέδου αγωνιστική παρουσία των ομάδων του ΠΑΣ Νάξου, αλλά και το ήθος που επιδεικνύουν οι αθλητές που προπονούνται υπό τις οδηγίες του παιδαγωγού - προπονητή Πέτρου Μαράκη.

Η παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Νάξου είναι  κάθε χρόνο απαραίτητη και επιβεβλημένη, με τον σύλλογο της Νάξου να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας περισσότερο για τυπικούς λόγους:

Ο αρχιμάστορας και εμπνευστής του οικοδομήματος του ΠΑΣ Νάξου Πέτρος Μαράκης θα προΐσταται για ακόμα μία χρονιά στα τμήματα του συλλόγου μας, τα οποία θα συμμετάσχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η παρουσία του βραβευμένου παιδαγωγού - προπονητή Πέτρου Μαράκη και η διαδρομή του στον χώρο θα αποτελέσουν και φέτος τις εγγυήσεις για τη συνέχεια του μεγάλου έργου που παράγεται στην οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου.

Μαζί με τον Πέτρο Μαράκη, οι προπονητές της ακαδημίας του ΠΑΣ Νάξου και ο Γυμναστής Πέτρος Σιδερής θα συνθέσουν το τεχνικό επιτελείο των αναπτυξιακών τμημάτων.

Πέτρο, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΣ Νάξου 

εικόνα Viber 2022 09 06 12 46 45 547

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares