Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 23:50

Με διπλό στο Φιλώτι ξεκίνησε η Κ16 του Πανθηραϊκού

Νικηφόρα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Κ16 ο Πανθηραϊκός που επικράτησε του ΑΜΣ Φιλωτίου με 2-8, στην αναμέτρηση που έγινε το πρωί της Κυριακής (13/11) στο γήπεδο του Φιλωτίου.

Η ομάδα της Σαντορίνης άνοιξε το σκορ στο 22’ με κοντινή προσπάθεια του Καβαλλάρη, ενώ στο 26’ μετά από πάσα του Χαϊνταράι, ο Καραγιάννης με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2.

Στο 36’ ο Παπαβασιλείου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-3, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μέμα, μετά από όμορφη ενέργεια μπήκε στην μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ζαμπέλη, ο οποίος από κοντά πέτυχε το 0-4. Στο 45’ ο Καβαλλάρης με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-5, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζαμπέλης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-6.

Στο 52’ ο Παπαβασιλείου με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-7, ενώ στο 62’ ο Μπούζι διαμόρφωσε το 0-8.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-8, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Παραράς στο 65’ και το 79’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Φαν Άακεν, με βοηθούς του τους κ.κ. Χατζόπουλο και Δεγαΐτα.

Συνθέσεις:

ΑΜΣ Φιλωτίου(Νίκος Σπαής): Δέτσης, Παραράς, Βασιλάκης Γ., Βασιλάκης Κ., Χουζούρης, Ψαρράς, Γρατσίας, Κιόσκου, Ψαρράς Β., Σαρλάνης και Βασιλάκης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μάκαρης, Μανιός και Κουτελιέρης.

Πανθηραϊκός(Δημήτρης Κρεμμύδας): Παπαϊωάννου, Μέση, Τσάνο, Σέχου, Νουμανάι, Λιγνός, Παπαβασιλείου, Χαϊνταράι, Ζαμπέλης, Καραγιάννης, Καβαλλάρης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καρτίμπελης, Μέμα, Μπούζι, Κόκα, Μαλούσι, Μαρτίδης, Σκοπελίτης και Αναπλιώτης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares