Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 10:04

Φιλικά μεταξύ των ακαδημιών Θύελλας και Ολυμπιακού Σαντορίνης μέσα σε γιορτινό κλίμα

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της Θύελλας Καμαρίου και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης που τελεί υπό την διοίκηση του ΑΟ Πύργου, διοργάνωσαν χθες Σάββατο 3/12 ένα μίνι τουρνουά για παιδιά από 8 μέχρι 10 ετών.

η ανακοίνωση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης:

Οι πρώτοι φιλικοί αγώνες για τα τμήματα της ακαδημίας μας είναι γεγονός.

Χθες, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, διοργανώσαμε σε άψογη συνεργασία με την Θύελλα Καμαρίου, μία μέρα αφιερωμένη στα παιδιά μας.

Οι αγώνες αφορούσαν τμήματα Κ10, Κ9 και Κ8 και πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Εμπορείου.

Τα παιδιά των δύο ομάδων χάρηκαν πραγματικά το παιχνίδι και είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν την κοινωνικότητα τους μέσα από αυτούς τους αγώνες. Μαζί τους και οι ενθουσιώδεις γονείς, τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη διοίκηση και τους προπονητές της Θύελλας Καμαρίου για αυτή τη συγκέντρωση, αλλά και το κλίμα συνεργασίας που τους διακατέχει.

Φυσικά, το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη φορά.

Η διοίκηση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης  

Η ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου:

Πρώτη φιλική αναμέτρηση για τους μικρούς μπόμπιρες της Κ10 πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Αη Γιώργη-Περίβολος με την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πύργου.

Τα παιδιά και των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν, να χαρούν τα γκολ τους και να φύγουν αγκαλιασμένοι απ το γήπεδο δίνοντας ραντεβού για την επόμενη αναμέτρηση.

Συγκινητική ήταν η παρουσία αρκετών γονέων στις κερκίδες όπου έδιναν τον δικό τους παλμό, με ρυθμό κ ένταση εμψυχώνοντας τα παιδιά.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε της ευχαριστίες μας στους υπεύθυνους της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πύργου για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στο Καμάρι.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares