Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 00:08

Συλλογή εμπειριών σε Χριστουγεννιάτικο τουρνουά για την ακαδημία του ΑΠΣ Κύθνου [pics]

Το ''βάπτισμα του πυρός'' είχαν την ευκαιρία να πάρουν τα παιδιά της ακαδημίας του ΑΠΣ Κύθνου συμμετέχοντας στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου Novus Cup - 2022, που διεξήχθη στην Αθήνα μεταξύ 27 και 29 Δεκεμβρίου.

Στο τουρνουά που που αγωνίστηκαν περίπου 100 τμήματα από όλη την Ελλάδα, μεταξύ τους και ΠΑΕ της Super League, ο ΑΠΣ Κύθνου συμμετείχε με τις ομάδες Κ10 και Κ12.

Ο προπονητής Δημήτρης Λυριτζής είχε την ευκαιρία να δει τα παιδιά του συλλόγου να αγωνίζονται για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους τουρνουά και έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, καθώς η εμπειρίες που αποκομίζουν οι νεαροί αθλητές είναι ανεκτίμητες.

Πλέον, είναι φανερό ότι ο πήχης έχει μπει ψηλά στη Κύθνο όσο αφορά τα τμήματα της ακαδημίας και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον προπονητή, όσο και στη διοίκηση που σε ένα τόσο μικρό νησί πασχίζουν να βάλουν γερές βάσεις για να διατηρηθεί ένας υγιής και αυτάρκης από πλευράς έμψυχου υλικού ποδοσφαιρικός σύλλογος.

Εκτός του προπονητή Δημήτρη Λυριτζή, υπεύθυνοι αποστολών ήταν η ταμίας Άννα Βιτάλη και ο υπεύθυνος της Κ12 Νικόλαος Γιαννητσανης.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του τουρνουά έδειξαν ενδιαφέρον προκειμένου να διοργανωθεί κάτι ανάλογο στην Κύθνο, πράγμα που ήδη συζητείται.

Φωτογραφίες από τους αγώνες

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023
Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares