Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 18:11

Στον Πανθηραϊκό το ντέρμπι της Κ16 απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου

Ο Πανθηραϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 3η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ16, αφού επικράτησε με 6-1 του ΠΑΣ Νάξου στην αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στη Σαντορίνη.

Η ομάδα του Δημήτρη Κρεμμύδα που έκανε το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα, μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3’, όταν ο Ζαμπέλης εκτέλεσε κόρνερ και μετά από σύγχυση και κόντρες στην άμυνα των φιλοξενούμενων η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο 18’ και έπειτα από νέο κόρνερ του Ζαμπέλη, ο Μέση με πολύ ωραία κεφάλια στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα και έπειτα από νέο κόρνερ του Ζαμπέλη και ασθενή απομάκρυνση των φιλοξενούμενων, ο Παπαβασιλείου με όμορφο σουτ πέτυχε το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα μετά από κεφάλια του Ρότσι.

Στο 50’ ο Ζαμπέλης εκτέλεσε ξανά κόρνερ από την αριστερή πλευρά και ο Καβαλλάρης με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ξενάκη, γράφοντας το 4-0. Στο 70’ ο Μοσχάτος βρήκε τον Καρτίμπελη, ο οποίος με πολύ ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο επερχόμενος Σέχου με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 5-0.

Στο 74’ ο Παπαβασιλείου με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 6-0. Μετά το γκολ και σε μια πολύ παράξενη φάση, ο ΠΑΣ Νάξου σκόραρε με τον Μανθόπουλο για το 6-1.Τη στιγμή εκείνη ο Πανθηραϊκός πραγματοποιούσε αλλαγές, αλλά η διαιτητής δεν είχε σταματήσει το παιχνίδι, ενώ ο βοηθός εκτελούσε κανονικά την διαδικασία της αντικατάστασης των παικτών.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η κα. Ρούσσου, με βοηθό της τον κ. Πέγιο.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Δημήτρης Κρεμμύδας): Παπαϊωάννου, Καραγιάννης, Μέμα, Τσάνο, Μέση, Σέχου, Μοσχάτος, Ζαμπέλης, Παπαβασιλείου, Καβαλλάρης και Χαϊνταράι, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Καραμολέγκος, Αναπλιώτης, Λιγνός, Numanaj, Φύτρος, Murjikneli, Μπούζι, Σκοπελίτης και Καρτίμπελης.

ΠΑΣ Νάξου (Πέτρος Μαράκης): Βουτσίνος, Μαυρίδης, Ρότσι, Hoxha, Blloshmi, Μαράκης, Βαλέττας, Μανθόπουλος, Λέκκας, Πιέτρι, ενώ αγωνιστηκαν ακόμη οι Roci, Κύλης, Ντέμος και Ξενάκης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares