Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 17:43

Ένσταση του Αίαντα Σύρου για τον αγώνα της Κ12 με τον Νέο ΑΟ Σύρου

Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες μίας ποδοσφαιρικής διαφοράς για αγώνα της κατηγορίας Κ12, που θα οδηγήσει δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες των Κυκλάδων είναι γνωστό ότι η ΕΠΣ Κυκλάδων επιτρέπει τη συμμετοχή κοριτσιών στο πρωτάθλημα της Κ12, έχοντα το δικαίωμα να αγωνιστούν παράλληλα σε κάποια γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται σε Εθνικό Πρωτάθλημα.

Όμως, όπως φαίνεται αυτό δεν είναι αποδεκτό από τον Αίαντα Σύρου, καθώς μετά την ήττα (1-0) από το Νέο ΑΟ Σύρου κατέθεσε ένσταση, αφού μία αθλήτρια των νικητών έχει συμμετάσχει και σε αγώνες της γυναικείας ομάδας της ΑΕ Μυκόνου που αγωνίζεται στη Β' Εθνική.

Ο Αίαντας Σύρου κατέθεσε ένσταση στην ΕΠΣ Κυκλάδων, ζητώντας το παιχνίδι στα χαρτιά και παράλληλα να τιμωρηθεί η ακαδημία του Νέου ΑΟ Σύρου με χρηματικό πρόστιμο 2000 ευρώ.

Ωστόσο η ένσταση μάλλον θα πέσει στο κενό, καθώς όπως θα δείτε και στα παρακάτω έγγραφα, το παιδί είχε κανονικά δικαίωμα συμμετοχής και η ακαδημία του Νέου ΑΟΣ είχε ενημερώσει και ρωτήσει την ΕΠΣ Κυκλάδων από τον Οκτώβριο του 2022 για το γεγονός αυτό. Μάλιστα η ίδια η ΕΠΣ Κυκλάδων έδωσε κανονικά την συγκατάθεση της (γραπτός) στο να αγωνίζεται κανονικά το παιδί στο Νέο Α.Ο.Σ.

Σημείωση: Λόγω του ότι το κορίτσι είναι 12 χρονών, δεν βγάζουμε στην δημοσιότητα το όνομα, παρά μόνο την ένσταση, όπως κάνει το σάιτ μας σε τέτοιες περιπτώσεις στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Δείτε παρακάτω το ερώτημα της ακαδημίας του ΝΕΟΥ ΑΟΣ στην ΕΠΣ Κυκλάδων από τον Οκτώβριο του 2022 όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο syrossports

eratisi22

Δείτε παρακάτω την απάντηση της ΕΠΣ Κυκλάδων στην ακαδημία του Νέου Α.Ο.Σ μέσα από την οποία επιτρέπει κανονικά την συμμετοχή στο 12χρονο κορίτσι

apantisi 

Δείτε παρακάτω απόσπασμα της ένστασης του Αίαντα Σύρου:

Επειδή έχουμε καταβάλλει το παράβολο που απαιτείται.
Επειδή η ένσταση μας είναι νόμιμη, βάσιμη και αιτιολογημένη.
Για όλους τους ανωτέρω λόγους και με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας

ΖΗΤΑΜΕ
Να γίνει δεκτή η παρούσα ένσταση μας.
Να κατακυρωθεί υπέρ του ΑΙΑΝΤΑ ΣΥΡΟΥ, με τέρματα 3-0, ο ποδοσφαιρικός αγώνας με τον ΝΕΟ ΑΟ ΣΥΡΟΥ που διεξήχθη στις 19.01.2023.
Να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο ποσού ευρώ 2.000,00 κατά του σωματείου ΝΕΟΥ ΑΟ ΣΥΡΟΥ και να του αφαιρεθούν τρείς [-3] βαθμοί από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος, αναφέρει η ένσταση της ακαδημίας του Αίαντα Σύρου.

Με πληροφορίες από το syros-sports.gr 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares