Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 23:28

Κ16: Στον Πανθηραϊκο το ντέρμπι της Σαντορίνης

Ο Πανθηραϊκός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΚ, αφού έπειτα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι επικράτησε με 1-4 του ΑΣ Σαντορίνης 2020 και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης.

Η ομάδα του Δημήτρη Κρεμμύδα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο 15ο λεπτό όταν ο Χαϊνταράι εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Καβαλλάρη και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 24’ ο Παπαβασιλείου με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Σέχου που πρόλαβε την έξοδο του Κούκα και σημείωσε το 0-2.

Στο 36’ ο Παπαβασιλείου με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 0-3 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν στο 55’ όταν ο Κανουσάι έπιασε την κεφάλια με τον Παπαϊωάννου να μπλοκάρει τη μπάλα και τον διαιτητή του παιχνιδιού κ. Νάκκα να υποδεικνύει ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή, απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους. Λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού ο Πανθηραικός πέτυχε ένα ακόμη τέρμα με διαγώνιο σουτ του Ζαμπέλη με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-4.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Νάκκας

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Τσάμογλου Ν.): Κούκα, Εσκίογλου, Λένα, Κανουσάι, Κολλάρας, Pana, Φουστέρης, Κοϊδελάι, Χάλαρης, Καφούρος, Λιγνός.

Αναπληρωματικοί: Φύτρος, Χασανμπέλι, Καραμολέγκος, Νομικός, Μπιλατσάι.

Πανθηραϊκός(Κρεμμύδας Δ.): Παπαϊωάννου, Ζαμπέλης, Μέμα, Μέση, Τσάνο, Σέχου, Λιγνός, Χαϊνταράι, Παπαβασιλείου, Καβαλλάρης και Μπούζι.

Αναπληρωματικοί: Μαρτίδης, Σκοπελίτης, Μοσχάτος, Φύτρος, Κόκα, Malushi, Numanaj, Murjikneli.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares