Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 13:59

Κ14: Σπουδαία νίκη του Αίαντα κόντρα στον ΠΑΣ Τήνου [vid]

Στην κορυφή της βαθμολογία του πρώτου ομίλου πέρασε ο Αίαντας Σύρου έπειτα τη νίκη του με 7-1 επί του ΠΑΣ Τήνου.

Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Κ14 και πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι παίκτες του κ. Ρηγούτσου μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 5’ με τον Καλμπουράκη.

Το γκολ αυτό έδωσε ακόμη μεγαλύτερη πνοή στην ομάδα της Σύρου, η οποία έφτασε στη νίκη. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Τήνου εκτός από το γκολ που σημείωσε, είχε ακόμη 2-3 καλές στιγμές μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Γενικά ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να χαρίζουν όμορφες στιγμές στους φίλους τους.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

5’ ο Καλμπουράκης έπειτα την ασίστ του Καπέλλα βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Δεληγιάννη για το 1-0.

13’ ο Καλμπουράκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν κατέληξε στα δίχτυα με τους φιλοξενούμενους να βγάζουν, όμως όχι καλά. Στη συνέχεια της φάσης ο Καλλίγερος έχασε τεράστια ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

17’ ο Καλίγερος έπειτα την ωραία πάσα του Τσιτσιούμη νίκησε τον Δεληγιάννη για το 2-0.

24’ ο ίδιος παίκτης με ωραίο πλασέ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-0.

36’ με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο καθώς ο Καλίγερος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραίο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δεληγιάννη για το 4-0.

47’ τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Γιόζεφ ο οποίος στάθηκε άτυχος στο σουτ που επιχείρησε καθώς είδε τη μπάλα να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δεληγιάννη.

49’ ο Καλίγερος με πλασέ έκανε το 5-0 για την ομάδα του σημειώνοντας ταυτόχρονα το τέταρτο προσωπικό τέρμα του στο παιχνίδι.

56’ ο Ορέστης Ρούσσος από τα αριστερά με σουτ έκανε το 6-0.

62’ ο Μάρκου με ατομική ενέργεια βρέθηκε μέσα στην περιοχή της ομάδας της Σύρου και με ωραίο πλασέ μείωσε σε 6-1.

65’ ο Δρόσος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 7-1 για τον Αίαντα Σύρου.

Αίαντας Σύρου – ΠΑΣ Τήνου 7-1

Διαιτητής: Αντώνης Καλόγερας, Βοηθοί: Μ. Γρυπάρης, Α. Βαρθαλίτης)

Αίαντας Σύρου (Ρηγούτσος – Ρούσσος): Λομπράνος, Βλάχος (61’ Τρόκα), Χαλαβαζής (43’ Σελαμάι), Δαμιανός (61’ Σελεμάι Ντάνιελ), Μαύρος Γ., Μαύρος Α. (61’ Ρούσσος Σ.), Τσιτσιούμης (43’ Γιόσεφ), Δρόσος, Καλμπουράκης (50’ Παπαδημητρίου), Καπέλλας, Καλίγερος (50’ Ρούσσος Ο.).

ΠΑΣ Τήνου (Μάλιος): Δεληγιάννης (50’ Λεκάσι), Λέκος, Ζάμπρας (62’ Σγουρός), Φώσκολος (62’ Κολλάρος), Χύσα (58’ Περιστέρης), Παπαζήσης (58’ Πλυτάς), Ψάλτης, Μάρκου, Δασκαλόπουλος, Κουλόλι, Βελαλόπουλος.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares