Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 13:36

Κ16: Νίκησε τον Πανναξιακό και παράμεινε στην κορυφή ο Πανθηραϊκός

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα Κ16 ο Πανθηραϊκός που επικράτησε με 2-0 του Πανναξιακού, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11/2) στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Σαντορίνης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως να καταφέρνει να γίνει αποτελεσματική στην τελική ενέργεια. Τελικά, η πίεση καρποφόρησε στο 29’, όταν ο Σέχου με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Παρασκευά, γράφοντας το 1-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Πανθηραϊκός έφτασε σε ένα ακόμη γκολ. Συγκεκριμένα στο 45’ και έπειτα από πολύ όμορφο συνδυασμό, η μπάλα έφτασε στον Καράγιαννη ο οποίος σέντραρε από τα αριστερά και ο επερχόμενος Καβαλλάρης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν σημειώθηκε άλλο τέρμα.

Με αυτή τη νίκη ο Πανθηραϊκός συνεχίζει να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο από την δεύτερη Θύελλα Καμαρίου.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Ρούσσος.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός(Δ.Κρεμμύδας): Καραμολέγκος, Μέμα, Καραγιάννης, Τσάνο, Μέση, Σέχου, Λιγνός, Χαϊνταράι, Ζαμπέλης, Καβαλλάρης, Μπούζι

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαϊωάννου, Φύτρος, Κόκα, Murjikneli, Σκοπελίτης, Numanaj, Malushi, Παναγιώτου Δ., και Παναγιώτου Π.

Πανναξιακός(Σέργης E.): Παρασκευάς, Ρότσι, Φώτης, Βαζαίος, Ντοπέσι, Χότζα, Κουλόλι, Κριμιτζάς, Ντούζα, Ζεύλης, Καπαρέλης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τουμπακάρης Α., Τουμπακάρης Ι., Pjetri, Σπυριδάκης, Μαχμουτάι, Μαργαρίτης και Hyka.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares