Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 10:32

Επιστροφή στις νίκες για την Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου

Επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα στη Σύρο, για την Κ16 της Α.Ε. Μυκόνου που πέρασε με 1-3 από την Άνδρο κόντρα στον Ανδριακό.

Οι παίκτες του Γιάννη Καρατζά παροσιάστηκαν σοβαροί σε όλο το παιχνίδι και έφτασαν απόλυτα δίκαια στους τρεις βαθμούς, φτάνοντας συνολικά τους 15. Η ΑΕΜ ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε 0-1 στο 16' με τον Λευτέρη Δακτυλίδη. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ΑΕΜ μπήκε και πάλι δυνατά και με τον Παχατουρίδη που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έκανε το 0-2 στο 55'. Λίγο αργότερα ο Ανδριακός μείωσε σε 1-2 με τον Σκανδάλη.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Βετσάι στο 72'. Τώρα η Κ16 υποδέχεται στον Κόρφο την Πέμπτη 2 Μαρτίου τον Άγιαξ Σύρου σε ένα πολύ κρίσιμο ματς σε ό,τι αφορά τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Μουστάκας, Καλαδάμης, Αράπι Α., Ρέγκλης, Τουρχάνι, Ρούτσι, Σκανδάλης, Λόζα, Τσέλα, Αράπι Ρ., Μωράκης.

Αναπληρωματικοί ήταν οι: Καλυδάς, Πασαλάρι, Σβουρένος, Μπρεσάμ, Δήμα

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Καρατζάς): Σεράνι, Χαλίλι, Ντρέου, Μιχάσι, Κουτρούτσος, Βετσάι, Κοτσέλης, Χανιώτης, Δακτυλίδης, Μπάλα, Παχατουρίδης

Αναπληρωματικοί ήταν οι: Ματάι, Γιαννόπουλος, Μούσα, Πολύζος, Τζώρτζης, Τάνκα, Μπαϊράμι, Κουκάς, Γκιελάι

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares