Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 21:23

ΕΠΣ Κυκλάδων: Κλείσιμο της χρονιάς με Τουρνουά Κ10 (Κώστας Φελουτζής) στη Πλατεία Μιαούλη

Στις Κυκλάδες το ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ... Και φέτος, η πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη θα φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί το  Αναπτυξιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ-10.

Στις 10 και 11 Ιουλίου, την επόμενη μέρα από τη λήξη του Aegeanball Festival, η πλατεία Μιαούλη θα μετατραπεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου για να υποδεχτεί περίπου 250 μικρούς Κυκλαδίτες από 9 νησιά, οι οποίοι θα χαρούν και θα διασκεδάσουν παίζοντας ποδόσφαιρο και κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ποδοσφαιρική χρονιά στις Κυκλάδες.

Η διοργάνωση που θα είναι η τρίτη της κατηγορία Κ19, φέτος θα φέρει το όνομα “TOURNAMENT 2023 ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΛΟΥΤΖΗΣ” , καθώς μετά τους Νίκο Παρίση, Μανώλη βαμβακούση και Νίκο Φώσκολο, η ΕΠΣ Κυκλάδων φέτος επέλεξε αυτή τη διοργάνωση για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου συριανού ποδοσφαιριστή, Κώστα Φελουτζή.  

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων αναφέρει:

Η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και σε συνεργασία με την Ε.Π.Ο., τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και τον Σύνδεσμο Προπονητών Κυκλάδων, Αναπτυξιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου “TOURNAMENT 2023 ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΛΟΥΤΖΗΣ” ηλικιακής κατηγορίας Κ-10 (γεννηθέντα αγόρια 2013, 2014, 2015 και κορίτσια 2011 και μετά. Τα κορίτσια μπορούν να συμμετέχουν με αυτόνομες ομάδες ή να ενσωματωθούν με αγόρια) στις 10 και 11 Ιουλίου 2023 στην Πλατεία Μιαούλη της Σύρου.

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου καλύπτει την διαμονή (διανυκτέρευση) καθώς και τα αναμνηστικά των ομάδων.

Παρακαλούμαι όπως εγκαίρως, έως την Τετάρτη 31/5/2023, εκδηλώσετε εγγράφως την συμμετοχή της ομάδας σας.

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΡΕΡΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Θυμηθείτε τι έγινε πέρυσι: 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares