Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 00:52

Η ανακοίνωση του πρωταθλητή Πανθηραϊκού για το f4 της Άνδρου

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για το final-4 Κ12 της Άνδρου εξέδωσε ο πρωταθλητής της κατηγορίας Πανθηραϊκος.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ12, στην ακαδημία του Αθλητικού Κέντρου Playland, καθώς και στον προπονητή μας κ. Βαγγέλη Τσοβάρα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων για την περίοδο 2022-2023.

Παράλληλα, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρη Ειρηναίο, καθώς και στον Υπεύθυνο Τύπου της Ένωσης κ. Κουλουμπή Παναγιώτη και τον Αντιπρόεδρο του Ανδριακού κ. Νικόπουλο Νικόλαο, οι οποίοι σε ένα ακόμη Final-4 συνέβαλαν ώστε η επίσκεψή μας στην Άνδρο να αποκτήσει και παιδαγωγικό χαρακτήρα, τόσο μέσω της ξενάγησης που έλαβε χώρα λίγες ώρες πριν τους τελικούς, όσο και μέσω της εξαιρετικής ιστορικής αναδρομής που παρουσιάστηκε κατά την τελετή λήξης της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε επίσης το σωματείου του Ανδριακού και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Βελιώτη Σταύρο για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας και τους συγχαίρουμε για την άρτια διοργάνωση τόσο του Final-4 όσο και της τελετής λήξης.

Κλείνοντας, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά όλων των σωματείων που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Κ12 και ιδιαίτερα στις ομάδες του Αίαντα Σύρου, του ΠΑΣ Νάξου και του Ανδριακού που έφτασαν έως το Final-4, το οποίο κατά γενική ομολογία ήταν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares