Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 00:17

Πανθηραϊκός: Συγχαρητήρια και ευχαριστίες για το final-4 της Μυκόνου

Τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του για το final-4 της Μυκόνου εκφράζει μέσω ανακοίνωσης του ο Πανθηραϊκός.

Η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023, μέσω του final-4 που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Μυκόνου.

Στους δυο αγώνες που έδωσε η ομάδα μας, δεν κατάφερε να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο με αποτέλεσμα να ηττηθεί στον ημιτελικό από τους Κανονιέρηδες Σύρου με 6-2, καθώς και από τον ΑΟ Πάρου με 3-0 στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Ωστόσο, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που στελέχωσαν το τμήμα της Κ16 καθώς και τον προπονητή της ομάδας μας κ. Δημήτρη Κρεμμύδα, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ´ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, η οποία είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα μας να καταταγεί στην 4η θέση.

Την αποστολή του Πανθηραϊκού που συμμετείχε στο final-4 της Μυκόνου αποτέλεσαν οι: Ζαμπέλης, Καβαλλάρης, Καραγιάννης, Καραμολέγκος, Λιγνός, Μalushi, Μαρτίδης, Μέμα, Μέση, Μοσχάτος, Murjikneli, Μπούζι, Παναγιώτου Δ., Παναγιώτου Π., Παπαβασιλείου,Παπαϊωάννου, Σέχου, Σκοπελίτης, Τσάνο, Φύτρος και Χαϊνταράι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Κατσικαλάκη Σπύρο από την Α.Ε Μυκόνου για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε στην αποστολή μας. Παράλληλα, συγχαίρουμε όλα τα σωματεία που έλαβαν μέρος στον φετινό πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣΚ και ιδιαίτερα τους ΑΟ Πάρου(3η θέση) Κανονιέρηδες Σύρου (2η θέση) και φυσικά την ΑΕ Μυκόνου για την κατάκτηση του τίτλου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares