Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 19:55

Στο final-4 της Κ14 ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ Γιάννης Παπαστεφανάκης που δίνει μαθήματα ζωής σε όλους τους Έλληνες

Το υγιές κομμάτι του αθλητισμού, αυτό που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα. Αυτό θα παρακολουθήσουμε στο final-4 Κ14 της Σύρου, όπου έπειτα από πρωτοβουλία της ΕΠΣ Κυκλάδων τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ  Γιάννης Παπαστεφανάκης ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει δώσει μαθήματα ζωής σε όλη την Ελλάδα.

«Ήταν όνειρο ζωής να πάω σε έναν τελικό Κυπέλλου» είχε πει ο Γιάννης μετά τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, όπου κατάφερε να βάλει τη δική του πινελιά, ενώνοντας όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. 

Συγκλονισμένος από τη γνωριμία ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων που επίσης ήταν στον τελικό, έβαλε μεγάλο στόχο να πείσει τον Γιάννη και την οικογένεια τους να δεχθούν την ευγενική φιλοξενία και να έρθουν στη Σύρο για να τη γνωρίσουν, αλλά και να δώσουν το παρόν στους αγώνες της τελικής φάσης της Κ14. Και ναι... τα κατάφερε. Θα έχουμε λοιπόν τη μεγάλη τιμή να έχουμε και τον Γιάννη κοντά μας σε ένα final-4 που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου, με διαγωνιζόμενες ομάδες, όπου αγωνίζονται συνομήλικοι του Γιάννη.

Πριν το ταξίδι στη Σύρο, με προσωπικές ενέργειες του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίου Φρέρη ο μικρός Γιάννης, ως επίσημος προσκεκλημένος της Εθνικής ομάδας θα παρακολουθήσει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο τον αγώνα της Παρασκευής με την Ιρλανδία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον ίδιο αγώνα θα παρακολουθήσει πολυπληθή αποστολή της Σύρος 2002 που θα πραγματοποιήσει οργανωμένη εκδρομή. 

Μπράβο ΕΠΣΚ, μπράβο Ειρηναίο Φρέρη, ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη τιμή που θα μας κάνεις Γιάννη...

349154112 1261005237876688 5928797571717589941 n 1

Ήρωας της ζωής

Ο μικρός Γιάννης έγινε γνωστός στο πανελλήνιο στον τελικό του κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, όταν μετά το τέλος του αγώνα τον αγκάλιασαν οι παίκτες και των δύο ομάδων.

Αν και ΠΑΟΚτζής ο ίδιος χάρηκε ιδιαίτερα όταν τον πλησίασαν οι παίκτες της ΑΕΚ και του έδωσαν το τρόπαιο να το σηκώσει αλλά «πέταξε» κυριολεκτικά από την χαρά του όταν ο αγαπημένος του παίκτης Γιάννης Κωνσταντέλιας του χάρισε την φανέλα του.

Λίγες μέρες αργότερα, καλεσμένος στον LAMIAPOLIS 87,7 και στην εκπομπή «κρητικές στράτες» ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να γίνει μεγαλώνοντας δημοσιογράφος, ενώ το μεγάλο του όνειρο είναι να μπει κάποια στιγμή όρθιος στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Νίκος Γιάνναρης και η Αθηνά Κατσούλη επεφύλασσαν και δυο εκπλήξεις στον μικρό Γιάννη, όταν έβγαλαν ζωντανά τον παππού του που άκουγε στην Κρήτη την εκπομπή και του αφιέρωσε μαντινάδες αλλά και τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και τηλεοπτικό παρουσιαστή κ. Γιώργο Βιτώρο που συγκινημένος του αφιέρωσε κι αυτός μαντινάδες.

Ο «γίγαντας» Γιάννης που αν και καθηλωμένος στο αναπηρικό αμαξίδιο δεν χάνει το κέφι του, κατάφερε και μοίρασε χαρά, συγκίνηση και κουράγιο τόσο στους παραγωγούς της εκπομπής όσο και στους ανά την Ελλάδα ακροατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή.

Αξίζει να δείτε το συγκινητικό βίντεο: 

2023 06 09 2

Ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ, όπως είχε πει, χάρηκε με την ψυχή του την παρουσία του στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας novibet, κάτι που τόνισε και με δηλώσεις του στον Metropolis 95.5 : «Ήταν όνειρο ζωής να πάω σε έναν τελικό Κυπέλλου. Πήρα τη φανέλα του Κωνσταντέλια, είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και όταν πήγα δίπλα του για να πάρω τη φανέλα του έτρεμα, φοβερή εμπειρία, χάρηκα πάρα πολύ. Έφυγα ευχαριστημένος από το γήπεδο γιατί πήρα ακριβώς αυτά που ήθελα.

Πήρα και δύο φανέλες της ΑΕΚ για τον αδερφό μου, μετά μίλησα με βιντεοκλήση μαζί του και πετούσε από τη χαρά του. Εγώ με τον πατέρα μου χθες φύγαμε νικητές από το γήπεδο, διότι πριν την έναρξη του αγώνα σηκώσαμε το Κύπελλο. Είμαι και από τη μεριά των δύο δικεφάλων, γιατί η μισή οικογένειά μου είναι ΑΕΚ και η υπόλοιπη ΠΑΟΚ».

Πλέον, ήρθε η ώρα να παρακολουθήσει ακόμα έναν τελικό. Αυτή τη φορά στις Κυκλάδες. Το περιμένουμε με πολύ αγάπη και είμαστε σίγουροι ότι έχει πολλά να μας διδάξει! 

FB IMG 1685389767461

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares