Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 11:04

Το αντίο του Στάθη Φίλων στην Θύελλα Καμαρίου και ο νέος σταθμός στην καριέρα του

Από το 2016 που ήρθε στη Σαντορίνη ως ποδοσφαιριστής μέχρι σήμερα ο Στάθης Φίλων συμπλήρωσε αισίως οκτώ (8) χρόνια παρουσίας ως προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα της Θύελλας Καμαρίου.

Και... ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όπως αναφέρει ο ίδιος με ανάρτηση του στα social media αποχαιρετώντας την Θύελλα Καμαρίου που υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Φουστέρη για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που του έδωσε, ενώ ευχήθηκε και στα δικά του παιδιά, τους ποδοσφαιριστές που πολλοί από αυτούς ανδρώθηκαν μαζί του ποδοσφαιρικά.

Όσο αφορά το επόμενο βήμα στην καριέρα του; Οι πληροφορίες μας αναφέρουν για προχωρημένες επαφές με τον ΑΟ Πύργου και την ακαδημία του, όπου υπάρχει ήδη πρόταση για έναν αναβαθμισμένο δικό του ρόλο σε 'ολα τα τμήματα. Ίδωμεν 

Το post του Στάθη Φίλων, αναφέρει:

Λοιπόν έφτασε και αυτή η ώρα .

Μετά από 8 χρονια στην ακαδημία της Θύελλας Καμαριου ήρθε η στιγμή να σας αποχαιρετήσω .

Αν κάτσω να αναλογιστώ όμορφες στιγμές θα καταλήξω να λέω ότι είναι αμέτρητες . Οι κακές στιγμές ήταν μαθήματα ζωής αφού το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας . Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρονια , τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τα παιδιά που με τα γέλια τους και τις φωνές τους έδιναν ζωή στην καθημερινή προπόνηση .

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Φουστερη που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και που μέσα απ αυτήν εκτός από τα παιδιά που μεγάλωσαν μεγάλωσα μαζί τους και εγώ .

Τέλος Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που κάθε μέρα αφιερώνουν χρόνο Για να προπονηθούν και να γίνουν καλύτεροι σε αυτό που αγαπάνε και ελπίζω να μην σταματήσουν ποτέ να βελτιώνονται αν θέλουν να πετύχουν το στόχο τους.

Να είστε καλά όλοι .

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares