Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013 20:23

Ξεκινάει το 4ο "Εαρινό κύπελλο Ακαδημιών στην Πάρο

Η Πάρος την τελευταία δεκαπενταετία «δουλεύει» ανελλιπώς με σωστές βάσεις τις ακαδημίες της.

Στην αρχή ο ΑΟ Πάρου και ο Νηρέας και τα τελευταία χρόνια άλλες 4 ακαδημίες έδωσαν βάση σε ηλικίες από πέντε ετών έως τα προπαιδικά.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο πολλοί παριανοί ποδοσφαιριστές «μεταναστεύουν» σε άλλες πολιτείες διαπρέποντας με τις ομάδες που αγωνίζονται.

Όμως όπως πολύ σωστά λένε τα σωματεία αλλά και οι ίδιοι οι προπονητές τους, «Εδώ δεν μαθαίνουν τα παιδιά μόνο μπάλα αλλά και μπάλα!»

Μόλις χτες έλαβε τέλος το μοναδικό πρωτάθλημα Ακαδημιών στις Κυκλάδες αλλά και ένα από τα ελάχιστα οργανωμένα πρωταθλήματα σε όλη την επικράτεια. Ένα πρωτάθλημα με 330 συμμετοχές παικτών και 90 παιχνίδια.

teleti lixis 2-6-2012-4

Το Σάββατο πάλι στην Πάρο ξεκινά για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το ΕΑΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΘΕΟΝ-ΦΙΛΙΑ που διοργανώνει το ΠΑΝΘΕΟΝ.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά για μια ακόμη οργανωμένη αγωνιστική δραστηριότητα στο νησί, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Επίσης η μορφή του τουρνουά ευνοεί την διεύρυνση των ήδη πολύ καλών σχέσεων μεταξύ ομάδων, γονέων και φυσικά των παιδιών.
Οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν είναι οι εξής τέσσερεις.
Μπαμπινι [2006-07]
Προ-τζουνιορ [2004-05]
Τζουνιορ [2002-03]
Προπαιδες [μόνο οι 2001]
Η πιστοποίηση των ηλικιών θα γίνει από τα δελτία του πρωταθλήματος, ενώ για περιπτώσεις παιδιών που δεν συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, θα χρειαστεί πιστοποιητικό.
Όλα τα παιδιά θα πάρουν μετάλλιο συμμετοχής και οι ομάδες με την μεγαλύτερη βαθμολογία θα προσθέσουν ένα κύπελλο στα τρόπαια τους.
Όλοι θα παίξουν με όλους από ένα ημίχρονο, διάρκειας 20, 25 και 30 λεπτών στους 2001.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χρήστο Σαρρή στο τηλέφωνο 22840 22300.

parianes akadimies pao-parou-nireas

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares