Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 15:51

Δελτίο Τύπου ΚΔΕΠΑΠ για το Παριανό Πρωτάθλημα Ακαδημιών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου στο γήπεδο Μάρπησσας η τελετή λήξης του Πρωταθλήματος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου 2013, που συνδιοργάνωσαν η Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και οι Αθλητικοί Σύλλογοι Α.Ο.Πάρου, Α.Μ.Ε.Σ.Νηρέας, Μαρπησσαΐκός, Αστέρας Μαρμάρων, Αθλητικός Σύλλογος Αλυκής και Πάνθεον.

Πλήθος κόσμου αποτελούμενο από γονείς και φιλάθλους κατέκλεισε κάθε γωνιά του γηπέδου της Μάρπησσας χειροκροτώντας με ενθουσιασμό τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης που δεν ήταν άλλοι από τους μικρούς και φερέλπιδες ποδοσφαιριστές.

Από την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. δόθηκαν έπαινοι, μετάλλια και αναμνηστικά μπλουζάκια σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ κύπελλα απενεμήθησαν στην πρώτη νικήτρια ομάδα κάθε κατηγορίας.

u7-alyki-kypelo-5-2013

Η σειρά κατάταξης των ομάδων έχει ως εξής:

Κατηγορία ΜΠΑΜΠΙΝΙ:

1. Α.Σ. Αλυκής, 2.Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας, 3.Μαρπησσαΐκός, 4.Αστέρας Μαρμάρων,  

5.Α.Ο. Πάρου                        

Κατηγορία ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ:

1. Α.Ο. Πάρου, 2.Μαρπησσαΐκος, 3.Αστέρας Μαρμάρων, 4.Πάνθεον, 5.Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας, 6. Α.Σ. Αλυκής

Κατηγορία ΤΖΟΥΝΙΟΡ:

1.Α.Ο. Πάρου, 2.Πάνθεον, 3.Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας, 4.Μαρπησσαΐκός, 5.Α.Σ. Αλυκής

Κατηγορία ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ:

1.Α.Ο. Πάρου, 2.Α.Σ. Αλυκής, 3.Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας, 4.Μαρπησσαΐκός, 5.Αστέρας Μαρμάρων.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κος Μάρκος Κωβαίος, η Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κα Άννα Κάγκανη – Κορτιάνου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Φραγκίσκος Βελέντζας και Γιώργος Μπαφίτης, ο Πρόεδρος της Τ/Κ Μάρπησσας κος Αντώνης Ραγκούσης, και ο Πρόεδρος της Τ/Κ Αγκαιριάς κος Ανδρέας Κουταλίδης.

 

Ευχαριστούμε την αθλητική ιστοσελίδα sportcyclades.gr που ήταν ο χορηγός επικοινωνίας του πρωταθλήματος, τους αδελφούς Αλιπράντη και την εταιρεία ΕΒΓΑ για την χορηγία των παγωτών που μοιράστηκαν στα παιδιά, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares