Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 20:41

Φιλικό ακαδημιών Περιστεριώνα και Ερμούπολης

Την περασμένη Κυριακή στα πλαίσια της λειτουργίας των ακαδημιών του, ο Α.Ο. Ερμούπολης πραγματοποίησε άλλο ένα ταξίδι στο νησί της Τήνου προκειμένου το τμήμα των μίνι κοριτσιών να δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα του Τ.Α.Κ. Περιστεριώνα.

Οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν στην παρέλευση πολλών φιλάθλων. Φυσικά όμως όλοι τους έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι για το θέαμα που τους προσέφεραν οι μικρές αθλήτριες. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους, έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ και χάρισαν όμορφες στιγμές σε όλους όσους παρευρέθηκαν!

Για την ιστορία, νικήτρια ομάδα ήταν η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης που επιβλήθηκε της ομάδας του Τ.Α.Κ. Περιστεριώνα με σκορ 42-14.

Όλα δείχνουν πως οι μικρές αθλήτριες βαδίζουν στα χνάρια των κορασίδων, οι οποίες επί επτά συνεχόμενα χρόνια κατακτούν το πρωτάθλημα Κυκλάδων! Πρέπει επισημάνουμε το γεγονός και να δώσουμε συγχαρητήρια στις παίκτριες και των δύο ομάδων για το πολύ όμορφο θέαμα που προσέφεραν κατά την διάρκεια όλου του αγώνα!

Τέλος ο ΑΟ Ερμούπολης θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά την ομάδα του T.A.K. Περιστεριώνα για την άψογη φιλοξενία τους ευελπιστώντας για πολλά άλλα ταξίδια την επόμενη σεζόν!!!

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares