Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 12:44

Μηνύματα από Κυκλαδίτικες ομάδες που χαιρετίζουν το 8ο Πανκυκλαδικό.

Διαβάστε εδώ τα μηνύματα από Κυκλαδίτικες ομάδες που χαιρετίζουν το 8ο Πανκυκλαδικό.

Playland Σαντορίνης:

playland santorinh 1

Το Αθλητικό Κέντρο Playland Σαντορίνης,

Εύχεται ολόψυχα στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες του 8ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου καλή επιτυχία και όλη η προσπάθεια να βοηθήσει την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στο Νομό μας.

Το αθλητικό μας κέντρο 13 χρόνια τώρα προσπαθεί να συμμετέχει σε όσο το δυνατόν περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις παρόλο τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν.

Θα είμαστε πάντα αρωγοί σε παρόμοιες εκδηλώσεις που έχουν στόχο την αναβάθμιση του παιδικού ποδοσφαίρου στο τόπο μας, προβάλλοντας το ήθος, την ευγενή άμυλα και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Άκης Ξαγοράρης (Ιδιοκτήτης Playland)

Αστέρα Μαρμάρων

u7-asteras-16-2-2013

Το Πανκυκλαδικό πρωτάθλημα ακαδημιών είναι ένας πολύ καλός θεσμός που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Η προσωπική μου άποψη από αυτό που βίωσα για πρώτη φορά πέρυσι ήταν πολύ θετική. Πολλές ομάδες και πολλά παιδιά από όλα σχεδόν τα νησιά των Κυκλάδων συμμετέχουν σε μια πολύ καλή οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται από πλευράς διοργανωτών. Η χαρά του παιχνιδιού, πρωτίστως το ευ αγωνίζεσθε, είναι οι πρωταρχικοί στόχοι-σκοποί που προσπαθούν να περάσουν οι ομάδες με τους προπονητές (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων). Υπάρχουν βέβαια περιθώρια βελτίωσης οργανωτικά και χρόνο με το χρόνο πιστεύω ότι θα γίνεται ακόμα καλύτερο. Η καλύτερη εικόνα που μου έμεινε χαραγμένη στο μυαλό ήταν η τελετή λήξης και οι βραβεύσεις τον ομάδων στο περσινό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πάρο. Εξέδρες γεμάτες από γονείς και όχι μόνο. Ένα γήπεδο γεμάτο με εκατοντάδες παιδιά να χαίρονται, να χαμογελούν, να αγκαλιάζονται πριν και κατά την διάρκεια των απονομών. Αυτή η εικόνα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας, να σας δίνει τη δύναμη και το όραμα για να συνεχίσετε για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξέλιξη του θεσμού αυτού. Στον σκοπό αυτό θα πρέπει να συνδράμουν ακόμα περισσότερο όλοι οι τοπικοί φορείς.

Σταύρος Κληρονόμος (Προπονητής Ακαδημιών)

Παμμηλιακός

akadimia pammiliakou-2012-1

Ο Παμμηλιακός θα συμμετάσχει στο τουρνουά και όπως είχα πει και πέρυσι στην πρώτη χρονιά συμμετοχής μας ο θεσμός αυτός είναι για τα παιδιά που συμμετέχουν η επιβράβευση των προσπαθειών που κάνουν όλο το χρόνο. Είναι μια γιορτή για αυτούς τους μικρούς ποδοσφαιριστές και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους μακριά από αντιπαλότητες και ακραίες συμπεριφορές.

Λιβάνιος Στέλιος (Γεν. Γραμματέας)

 

Πανσιφναϊκός

akadimies-pansifnaikou-11-2012-1

Θεωρώ ότι τα τουρνουά αυτά είναι πολύ καλό να γίνονται γιατί αυτά μπορούν να προωθήσουν και να αναδείξουν τα νέα ταλεντάκια των ακαδημιών όλων των ομάδων… όπως φυσικά και της δικιάς μας.

Είναι καλό τα πιτσιρίκια να παίρνουν εμπειρίες πέρα από το όποιο αποτέλεσμα.

Μάκης Φράγκος (Προπονητής Ακαδημιών)

Σχολή Ολυμπιακού Άνδρου

akadimies-olympiakou-androy-2012-1

Το Πανκυκλαδικό τουρνουά Ακαδημιών ξεκίνησε το 2006 και έχει καθιερωθεί ως μία πολύ σημαντική διοργάνωση για τις Κυκλάδες. Πλέον, θεωρώ ότι θα πρέπει να αποτελέσει θεσμό για τον Νομό μας στον οποίο δραστηριοποιούνται πολλά τμήματα Ακαδημιών, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να συμμετέχουν σε μία γιορτή ποδοσφαίρου και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Οι άνθρωποι των Ακαδημιών με τους προπονητές και τους γονείς των αθλητών θα πρέπει να επιδιώκουν την συμμετοχή σε μία τέτοια διοργάνωση.

Εύχομαι, καλή δύναμη και κουράγιο στους διοργανωτές και στους μικρούς αθλητές: «Η συμμετοχή στο παιχνίδι δημιουργεί τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές».

Παρλιάρου Ευαγγελία (Πρόεδρος Σχολής)

Α.Σ. Ioυ

akadimies as iou 2011 2

Το Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου ως θεσμός πρέπει να ενταχθεί εντός των αγωνιστικών δραστηριοτήτων κάθε υγιούς Σωματείου που συντηρεί εκπαιδευτικά ή αγωνιστικά τμήματα υποδομών. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στις μικρές ηλικίες να ενταχθούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα μεν αλλά οι εμπειρίες και ο ανταγωνισμός στα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα των μικρών αθλητών θα τους ακολουθούν αργότερα στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα

Καραβάς Θεόδωρος: Προπονητής Ακαδημιών Ίου

Καραμπίκας Κωνσταντίνος: Υπεύθυνος Ακαδημιών Ίου

Ajax Σύρου

akadimia-ajax-2012-kentro-gipedou

Με χαρά και ενθουσιασμό χαιρετίζουμε την διοργάνωση ενός ακόμα Παγκυκλαδικού τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, αυτήν την φορά στο τόσο φιλόξενο νησί της Νάξου. Η πρόσφατη εμπειρία μας από το finalfourτων παίδων μας υποχρεώνει να πούμε ότι πουθενά στις Κυκλάδες δεν τύχαμε τόσο ζεστής φιλοξενίας. Η διοργάνωση του τουρνουά για μια ακόμα χρονιά δείχνει ότι οι ακαδημίες των Κυκλάδων μπορούν να συνεργάζονται με μόνο στόχο την αθλητική και προσωπική πρόοδο των παιδιών που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία.

Ο Πρόεδρος

Λευτέρης Ζάννες

Ο Γεν. Γραμματέας

Μηνάς Μπουγιούρης

Vissas Club Σύρος

junior vissas club 2012

Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση που μου κάνατε να παρευρεθώ στην εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης του 8ου Πανκυκλαδικού τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που θα γίνει στο νησί της Νάξου από 22 έως 25 Ιουνίου. Όμως λόγο υπέρ΄άνω υποχρεώσεων μου είναι αδύνατον να παρευρεθώ στην εκδήλωση. Θα ήθελα όμως μέσα από αυτή την επιστολή να δώσω τις ευχές μου για τον ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά και να μείνει σε όλους αξέχαστη.

Ως υπεύθυνος της ακαδημίας οφείλω να συγχαρώ αυτούς τους ανθρώπους που είχαν την ιδέα για να γίνει ένα τουρνουά, αλλά και τους ανθρώπους που συνεχίζουν και προσπαθούν να γίνεται κάθε χρονιά. Εύχομαι να είναι μια αξέχαστη γιορτή για όλους μας και οι καινούριες φιλίες που θα προκύψουν μεταξύ των μικρών αθλητών να τις θυμούνται και όταν θα παίζουν στις ανδρικές ομάδες των νησιών τους. Τέλος εύχομαι ο κουμπαράς του χαμόγελου του παιδιού να γεμίσει από τους υπερήφανους Κυκλαδίτες.

Περρής Ιωάννης (Υπεύθυνος Ακαδημιών ΑΟ Βήσσα)

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares