Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 23:04

Ο στόχος επετεύχθη!!!

Με την τελετή λήξης χθες και την αναχώρηση των αποστολών σήμερα, ολοκληρώθηκε και επίσημα το "8ο Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου" που πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή του ΝΟΠΑΠΠΠΑ, μεταξύ 22&25 Ιουνίου στη Νάξο.

PANYGIRISMOS APO NHREAΤα πολλά λόγια είναι περιττά, περίπου 450 παιδιά, διασκέδασαν, ευχαριστήθηκαν, έπαιξαν την "Μπαλίτσα" τους και στο τέλος το μόνο ερώτημα που τους απέμεινε ήταν το: «Πότε θα ξαναπαίξουμε;».

Φοβερές ποδοσφαιρικές στιγμές, που συνδύαζαν το κίνητρο της νίκης και με το "Ευ αγωνίζεσθαι" ήταν αυτό που εισπράξαμε τουλάχιστον εμείς . Τα ποδοσφαιρικά ταλέντα που είδαμε ήταν πολλά, με τις Κυκλάδες να φαντάζουν πλέον ένας Νομός με πλούσιο ποδοσφαιρικό μέλλον, από αθλητές γαλουχημένους να παίζουν ποδόσφαιρο και μόνο αυτό.

Κοντόφθαλμοι

Η φετινή διοργάνωση, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι σημαδεύτηκε από κάποιες οργανωτικές ατέλειες, τελικά πέτυχε τον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από τη "χαρά των παιδιών" και την επίτευξη του "Ευ αγωνίζεσθαι".

Βέβαια αυτό, αν και έγινε αντιληπτό από την πλειοψηφία, που βλέπει μακριά και χωρίς παρωπίδες, υπήρξε μια μερίδα που "Βλέπουν την πάπια και όχι τη λίμνη" οι οποίοι μάλιστα προσπάθησαν να επισκιάσουν την μεγαλύτερη διοργάνωση Τουρνουά που γίνετε στις Κυκλάδες.

Και εδώ θα πρέπει να συγχαρούμε την οργανωτική επιτροπή, που στις κρίσεις που δημιουργήθηκαν, έβαλε μπροστά το συμφέρον των παιδιών, παραμερίζοντας τις όποιες οπισθοδρομικές σκέψεις.

PANYGIRISMOS APO PAS NAXOUΔεν θα περάσει

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές είμαστε λάτρεις και αρωγοί αυτής της διοργάνωσης. Έτσι πρώτο μέλημα μας είναι να την προβάλουμε και να την προωθούμε. Στεκόμαστε δίπλα στην οργανωτική επιτροπή και σε όσους στηρίζουν την όλη προσπάθεια. Σε όποιος επιχειρούν να την υποδαυλίσουν το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε ότι, αυτό δεν θα γίνει… και γιατί δεν θα γίνει; Είναι απλό, δεν θα γίνει γιατί πλέον βρισκόμαστε στην εποχή της εικόνας και όσο αξίζει μια εικόνα, δεν αξίζουν μαζί χίλιες λέξεις!!!

Σε επόμενες αναρτήσεις μας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά, καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την διοργάνωση.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares