Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 13:51

Επιτυχημένο το τουρνουά Ακαδημιών "TINOS SUMMER CUP 2013"

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στην Τήνο!

Για πρώτη χρονιά διοργανώθηκε στην Τήνο το Τουρνουά Ακαδημιών 5x5 υπό την αιγίδα του Δήμου και τη μεγάλη βοήθεια του ίδιου του δημάρχου Κροντηρα Παναγιώτη που έκανε και τις απονομές.

Στο τουρνουά που διεξήχθη το τριήμερο 25 Ιουνίου έως και 28 Ιουνίου, πήραν μέρος 4 ομάδες σε 3 ηλικιακές κατηγορίες. Στα προτζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων.

Οι Ακαδημίες που έλαβαν μέρος είναι η Ακαδημία του ΑΟ Τήνου, η Super Balla (Τήνου), η ακαδημία της ArsenalΚιάτου και ακαδημία της Νέας Μάκρης.

Στο τουρνουά αυτό αγωνίστηκαν συνολικά 80 αθλητές και οι απόδοσή τους εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους που τους παρακολούθησαν.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του ΑΟ ΤΗΝΟΥ, την δεύτερη η ακαδημία ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ και την τρίτη η ακαδημία SUPER BALLA.

Η τελετή λήξης και οι απονομές γίνανε στο ξενοδοχείο Tinos beach το οποίο είχε φροντίσει και για τη διαμονή-διατροφή Â των ομάδων.

Ως χορηγός της διοργάνωσης ήταν το ασφαλιστικό γραφείο farantouris financial advisors!

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Αντώνης Φωσκολος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βοηθήσανε για να στεφθούν με επιτυχία τα δυο αυτά αθλητικά γεγονότα που γίνανε στην Τήνο 17-21 και 25-28 Ιουνίου! φέτος έγινε η αρχή για να δημιουργηθεί κάτι πολύ δυνατό που θα γίνει θεσμός για το νησί και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και του αθλητικού πνεύματος!»

Ν
vellalopoulosargyrisα θυμίσουμε ότι στις 17-21 Ιουνίου έγινε ποδοσφαιρικό καμπ στην Τήνο με τη συμμετοχή μιας από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα (ακαδημία Γ. Παθιακακης) και παιδιών από το νησί της Τήνου. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν περίπου 60 άτομα.


Ο Προπονητής (UEFAA’) της Ακαδημίας SuperBalaκ. Αργύρης Βελαλλόπουλος που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις αναπτυξιακές κατηγορίες, μας δήλωσε: «Έχουμε δώσει μεγάλο βάρος στο επιστημονικό κομμάτι γιατί πιστεύουμε ότι αυτές οι ηλικίες θα πρέπει να δουλεύονται σωστά από μικρά και από ειδικευμένους ανθρώπους.

Ελπίζω το τουρνουά αυτό να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί. Μακάρι ο Δήμος να παραμείνει αρωγός στην προσπάθεια μας όπως και φέτος αλλά και η βοήθεια των Χορηγών και των εθελοντών που τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.»

Τα αποτελέσματα του Τουρνουά:

ΑΟ ΤΗΝΟΥ-ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 4-3

SUPER BALLA-ΑΟ ΤΗΝΟΥ 3-6

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ-SUPER BALLA 5-2

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ-ΑΟ ΤΗΝΟΥ 0-3

ΑΟΤΗΝΟΥ-SUPER BALLA 2-0

SUPER BALLA-ΝΕΑΜΑΚΡΗ 2-2

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares