Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 14:28

Τέλος εποχής με διάκριση για το ΠΑΝΘΕΟΝ

Το όγδοο πανκυκλαδικό τουρνουά της Νάξου, ήταν η τελευταία δραστηριότητα της παριανής ακαδημίας με τη μορφή της σχολής ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Πάρου.

Οι μικροί αθλητές κατάφεραν να κλείσουν τον εξαετή κύκλο της λειτουργιάς της ακαδημίας, επιστρέφοντας στην Πάρο με το κύπελλο στην κατηγορία τζούνιορ.
Πετυχαν 3 νίκες και μια ισοπαλία, αλλά το πραγματικό κύπελλο ήταν για ιθύνοντες της σχολής τα σχόλια και τα συγχαρητήρια που δέχτηκαν από όλους ανεξαιρέτως στη Νάξο, για την γενική παρουσία και εικόνα της ομάδας, για το ήθος και την άψογη συμπεριφορά των παιδιών, εντος και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Αποδείχτηκε με τον καλύτερο τρόπο ότι με συστηματική δουλειά και σωστές αρχές, αλλά και κατάλληλο περιβάλλον, τα αποτελέσματα έρχονται και οι παίκτες διαμορφώνουν χαρακτήρα, δένονται μεταξύ τους και προοδεύουν.

«Θέλω να τονίσω ότι αυτά θα ίσχυαν, ακόμα και αν δεν καταλάμβαναν την πρώτη θέση, καθώς οι πρωτιές δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός και τα οφέλη για τα παιδιά από την συμμετοχή τους σε μια ομαδική προσπάθεια, είναι πολύ πιο σημαντικά από μια νίκη» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ακαδημίας κ. Σαρρής Χρήστος
«Σε ότι άφορα το μέλλον βρισκόμαστε σε συζητήσεις για τη νέα μορφή της λειτουργιάς ακαδημιών στο ΠΑΝΘΕΟΝ και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.
Ακόμα επεξεργαζόμαστε την πιθανότητα να πραγματοποιηθεί ένα καλοκαιρινό camp στο ΠΑΝΘΕΟΝ, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία μέσα από θεματικές προπονήσεις να βελτιωθούν.
Κλείνοντας θα ευχαριστήσω δημόσια τον δυστυχώς απερχόμενο από την Πάρο προπονητή Αχιλλέα Κούτσιανο, για την άψογη συνεργασία, για το έργο του, αλλά και για την παρακαταθήκη που μας άφησε σχετικά με το πως πρέπει να δουλεύει μια ακαδημία.»

u11-pan8eon-pankykladiko-24-6-2013-1

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares