Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 07:46

Επιτυχημένο το 1ο τουρνουά Ακαδημιών “Κωνσταντίνος Τραντάς” στην Σίφνο

Η πρώτη χρονιά λειτουργίας των ακαδημιών του Πανσιφναϊκού έκλεισε με τη συμμετοχή όλων των εκκολαπτόμενων αστέρων της ομάδας στο 1ο τουρνουά Ακαδημιών “Κωνσταντίνος Τραντάς” που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 στο Δημοτικό γήπεδο του Θόλου.

akadimies-sifnou-kypellos-7-2013-0

Το γήπεδο του Θόλου γέμισε από τις 5 το απόγευμα με τις φωνές και την ζωντάνια των παιδιών, μια ζωντάνια που ούτε ο καυτός ήλιος δεν μπόρεσε να μετριάσει..

Το τουρνουά περιελάμβανε 3 ματς ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Οι νέοι σε έναν αγώνα 11Χ11, οι Junior σε έναν αγώνα 8Χ8 και τέλος οι προπαίδες σε αγώνα 11Χ11

Το πρώτο ματς που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά ήταν μεταξύ των νέων κάτω των 23. Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε μπλε και άσπρους με αρχηγούς τους Γιώργο Καράβη και Αλέξανδρο Κίτσαλη αντίστοιχα.

akadimies-pas-sentra-7-2013-1

Μετά το απαραίτητο στρίψιμο του νομίσματος και τον χαιρετισμό μεταξύ των παιχτών τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Τραντά που τόσο αναπάντεχα έφυγε από κοντά μας τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ο Κωνσταντίνος ήταν φίλος και συμπαίκτης με τα περισσότερα από τα παιδιά των ακαδημιών που βρίσκονται στην ομάδα νέων και θα κατέχει για πάντα μια θέση στην ομάδα αλλά και στην καρδιά όλων μας.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι η άσπρη ομάδα με ηγέτη στην άμυνα τον Αλέξανδρο Κίτσαλη και μπροστάρη στην επίθεση τον Κωνσταντίνο Κάραβο νίκησε 2-1 τους μπλε και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Στο αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ «μπανάνα» του Κωνσταντίνου Κάραβου στο τέλος του πρώτου μέρους που ήταν και το νικητήριο τέρμα για την άσπρη ομάδα.

paides-2013-7-1

Ο επόμενος αγώνα ήταν και ο πιο διασκεδαστικός μιας και σε αυτόν συμμετείχαν οι λιλιπούτειοι αστέρες του Πανσιφναϊκού.

Οι ομάδες των Junior χωρίστηκαν σε μπλε και λευκούς με αρχηγούς τους Βασίλη Καλαμάρη και Γιάννη Ξύδη αντίστοιχα.

Οι μικροί προσέφεραν πλούσιο θέαμα και άφθονες στιγμές γέλιου με τις ενέργειές τους και έκαναν τους ιθύνοντες της ομάδας να τρίβουν τα χέρια τους καθώς το ταλέντο ξεχείλιζε στους περισσότερους από αυτούς. Η ομάδα των λευκών με ηγέτες τον Γιάννη το Ξύδη και τον Σελίμ Κόρο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισαν με 7-0 παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Βασίλη Καλαμάρη στην άμυνα αλλά και των Αντώνη Τρούλλου και Φώτη Ατσόνιου στην επίθεση. Στα αξιοσημείωτα του ματς το γκολ αλά Μάρκο Βαν Μπάστεν του Σελίμ Κόρο (με τη βοήθεια και του αέρα) από πολύ πλάγια θέση αλλά και οι επελάσεις και οι τρίπλες του Γιάννη Ξύδη που θύμισαν σε όλους Μέσσι…..

paides-2013-7

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΤο τελευταίο ματς του τουρνουά ήταν και το πιο χορταστικό από πλευράς θεάματος και γκολ. Οι προπαίδες παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο χωριζόμενοι σε μπλε και άσπρους με αρχηγούς τους Χρήστο Ατσόνιο και Άγγελο Καλόγηρο αντίστοιχα. Οι μπλε μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και πήραν γρήγορα μια διαφορά ασφαλείας από τους λευκούς. Οι επελάσεις του Άγγελου Καλόγηρου δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι το ημίχρονο έληξε με σκορ 5-1 για τους Μπλε. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τον αέρα υπέρ τους οι λευκοί προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς αλλά έπεσαν πάνω σε έναν ανίκητο Απόστολο Ποργιώτη που με κινήσεις μεγάλου τερματοφύλακα έκοβε κάθε επιθετική δραστηριότητα των λευκών. Το τελικό σκορ 8-3 άφησε τους θεατές ιδιαίτερα ικανοποιημένους με το θέαμα και τα γκολ που σημειώθηκαν. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα τα πολλά γκολ που σημειώθηκαν με «λόμπες» έξω από την περιοχή χαρίζοντας το χειροκρότημα των θεατών στους μικρούς για τις πολύ ωραίες εμπνεύσεις τους.

Μετά το τέλος των αγώνων έγινε η απονομή των μεταλλείων και δόθηκαν τα κύπελλα στους αρχηγούς των ομάδων και όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού το Σεπτέμβρη για την επανέναρξη των ακαδημιών.

Το ΔΣ του Πανσιφναϊκού μέσο του επίσημου ιστότοπού του συλλόγου αφού ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους και όλους όσους βοήθησαν, για την λειτουργία των ακαδημιών αλλά και για την πραγματοποίηση του τουρνουά, έδωσε την υπόσχεση για την καθιέρωση του τουρνουά ακαδημιών “Κωνσταντίνος Τραντάς” και υποσχέθηκε επίσης ότι η νέα χρονιά θα έχει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις για τους μικρούς αθλητές της.

akadimies-sifnou-kypellos-7-2013-1

Του Ανδρέα Τρούλου

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares