Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 10:47

Οκτώ παριανόπουλα στο φετινό EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP

Για άλλο ένα EUGENIOSGERARDSSOCCERCAMP, που διεξήχθη φέτος στο Ηράκλειο της Κρήτης, συμμετείχαν οκτώ παιδιά από τις ακαδημίες της Πάρου.

Τους μικρούς παριανούς συνόδευε ο προπονητής Ακαδημιών κ. Μιχάλης Παπαδακης.

Το EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό και ευχαριστώντας παράλληλα, όλους όσους βοήθησαν να βγει εις πέρας το φετινό καμπ.

 

Το EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP, ολοκληρώθηκε και φέτος, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η αγάπη που έδειξαν τα παιδιά και ο φίλαθλος κόσμος προς το πρόσωπό μας ήταν τεράστια και μας γεμίζει ευθύνη.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το καμπ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα όπου πήραν μέρος παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα, που παρά την κρίση και τα προβλήματα τα οποία περνάει η χώρα, ο αριθμός συμμετοχών ήταν ο μεγαλύτερος σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Επίσης, συγκινητική ήταν και η επιστροφή του καμπ στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο όπου 131 παιδιά ήρθαν να μας τιμήσουν και να δουλέψουν δίπλα σε μεγάλα ονόματα της προπονητικής. Είμαστε χαρούμενοι και ελπίζουμε του χρόνου, να είναι ακόμα καλύτερο ώστε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σωστή εκπαίδευση και εκμάθηση του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους οποίους έκαναν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί με κάθε λεπτομέρεια το καμπ, δίνοντας στιγμές χαράς και διασκέδασης στα παιδιά. Ξεκινώντας με τον κ. Βαγγέλη Λάππα με τον οποίο έγινε ταυτόχρονη διεξαγωγή του EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP με το GOALKEEPER CAMP στο Ηράκλειο. Η εν λόγω συνεργασία ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους μας, ειδικά στους εκπαιδευόμενους τερματοφύλακες οι οποίοι προπονήθηκαν με νέες τεχνικές, με σωστή και ουσιαστική εκπαίδευση από σπεσιαλίστες προπονητές τερματοφυλάκων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την COERVER COACHING GREECE, τους προπονητές Λεωνίδα Κουβαρά και Παναγιώτη Σαϊνίδη για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε, διδάσκοντας στα παιδιά την νούμερο «1» μέθοδο τεχνικής στο κόσμο. Νιώθουμε τεράστια υποχρέωση και εκτίμηση προς όλους τους προπονητές γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε δημόσια έναν – έναν: Τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, τον Γιάννη Βονόρτα, τον Κώστα Ταράση, τον Βαγγέλη Σάμιο, τον Δημήτρη Μάρκο, τον Γιώργο Σίμο, τον Βαγγέλη Μπέκα, τον Αντρέα Σκέντζο, τον Δημοσθένη Ρόκα, τον Παναγιώτη Μπαρτζώκα, τον Νίκο Κουνδουράκη, τον Στέλιο Βελεγράκη, τον Κώστα Καραγιαννακίδη, τον Γιώργο Θωμάκο, τον Νίκο Μακράκη, τον Χρήστο Λάμπρου, τον Απόστολο Λεκίδη, τον Θεόδωρο Δαληκριάδη, τον Αλέξη Κουνενάκη, τον Γιάννη Σωτήρχο και τον Μιχάλη Παπαδάκη. Ευχαριστούμε καις τους ποδοσφαιριστές Μηνά Πίτσο Σήφη Δασκαλάκη, Γρηγόρη Αθανασίου και Αλέξη Περογαμβράκη που έδωσαν το παρών. Επίσης τους κυρίους Κώστα Κουντούρη, Μηνά Παπαδάκη, Πολύδωρο Μιχαλάκη και Κώστα Ανθη για την βοήθεια και τον χρόνο που αφιέρωσαν. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στο να ολοκληρωθεί με επιτυχία το 10o EYGENIOS GERARDS SOCCER CAMP: ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ, ANEK-SUPERFAST, S.M. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΣΑΒΟΙΔΑΚΗΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ESCAPE, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ HO SOCCER, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΝ ΠΛΩ, ΤΥΠΩΜΑΤΑ ART FLOW, BAZOOKA GOAL και τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ GRAND. Ακόμη τον χορηγό επικοινωνίας GRANDSPORT.GR, όπως επίσης και τα ΜΜΕ: ΚΡΗΤΗ TV, ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ, NOVASPORT-FM, TV CRETA, SENTRA FM, RADIO 9,84, ONSPORTS.GR, GEZZETTA.GR, SPORT24.GR, CONTRA.GR, PRASINANEA.GR, TRIFILISTAS.GR, LEOFOROS.GR, SPORTDAY.GR, ATHLETICRADIO.GR, PRISMASPORT.GR, CRETEPLUS.GR, CRETESPORT, KRITI SPORT, NOTOSPORTNEWS.GR, SPORTCYCLADES.GR και FOOTBALL-ACADEMIES.GR για την προβολή του καμπ. Ακόμη ευχαριστούμε την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ και τον περιφερειάρχη κ. ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ, για την τεράστια στήριξη και βοήθεια που πρόσφεραν στο καμπ. Τον Πρόεδρο Ανάπτυξης Αθλητισμού κ. ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΟΣΙΤΗ, τον Γενικό Διευθυντή του Παγκρητίου Σταδίου κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΡΑΚΟ αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. ΝΙΚΟ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ.

Πιστεύουμε με το καμπ και το σεμινάριο προβάλαμε με τον καλύτερο τρόπο το πως πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιδιά στο παιδικό ποδόσφαιρο. Όλα πρέπει να γίνονται με ΑΓΑΠΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ απέναντι στο παιδί. Δίνουμε ραντεβού ξανά το καλοκαίρι του 2014 και σας περιμένουμε όλους για μία νέα εμπειρία.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ! ! !

Με εκτίμηση Ευγένιος Γκέραρντς Μανώλης Παπαδάκης

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares