Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 11:57

Τάσος Παγώνης για Football League: Έπρεπε να αντιδράσουμε από την πρώτη στιγμή

Μια κατηγορία παραδοσιακή εδώ και χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που φιλοξενεί χιλιάδες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κάθε χρόνο για να βιοποριστούν εκείνοι και οι οικογένειές τους.

Στο στρατόπεδο των παικτών της Football League επικρατεί αναβρασμός και απογοήτευση για τις νέες αναβολές της προηγούμενης εβδομάδας και η «Match» επικοινώνησε με έναν ποδοσφαιριστή ώστε να μεταφέρει στον κόσμο ακριβώς την εικόνα αυτή.

Πρόκειται για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, Τάσο Παγώνη που φέτος αγωνίζεται στον Α.Σ. Ρόδος και που την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Νίκη Βόλου και τον ΓΑΣ Ιάλυσος (σ.σ. έχει αποτελέσει μέλος των Νίκη Βόλου, Διαγόρα, Πανσερραϊκού, Δόξα Δράμας, Καβάλας, Χανίων).

Η τοποθέτηση του Τάσου Παγώνη στην «Match» ήταν διαφωτιστική:

«Επικρατεί έντονος εκνευρισμός διότι ζούμε καταστάσεις που είναι πέρα από κάθε λογική. Δεν γίνεται να λέμε πως το ποδόσφαιρό μας είναι ενιαίο-επαγγελματικό και να μην έχουν ανοίξει όλες οι κατηγορίες, είναι αθέμιτος ανταγωνισμός, μια κατάσταση αλληλένδετη.

Κι από την άλλη είναι και το γεγονός πως ανήκουμε και στην ίδια Ένωση, η S.L.2 παίζει αγώνες και εμείς ούτε καν προπονήσεις, δηλαδή ο παραλογισμός στο μεγαλείο του.

Σίγουρα έγιναν λάθος κινήσεις από όλους μας (σ.σ. ΠΣΑΠ, ποδοσφαιριστές και διοικήσεις) και έπρεπε να αντιδράσουμε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η δράση στην δεύτερη κατηγορία και να απαιτήσουμε να μας ανοίξουν και εμάς αυτομάτως και όχι τώρα να βγάζουμε ανακοινώσεις καθυστερημένα. Και σίγουρα πρέπει να βρεθεί λύση και για την Γ’ Εθνική, όπου και εκεί έχουμε χιλιάδες έμπειρους αλλά και νεότερους ποδοσφαιριστές που ζουν τις οικογένειες τους από το ποδόσφαιρο.

Οι αγώνες είναι εκείνοι που σου δίνουν ρυθμό, αλλά πρέπει στην επάνοδο να δείξουμε προσοχή διότι ήδη και στην S.L.2 ακούμε για πολλές θλάσεις. Πιστεύω ένας μήνας θα μας χρειαστεί, ανάλογα πόσο έχει δουλέψει ο καθένας.
Όσο για τον Α.Σ. Ρόδος που μετεγγράφηκα φέτος, η ομάδα θέλει να ανέβει στην S.L.2, με αυτό το σκοπό σχεδιάστηκε. Ακολουθούμε συγκεκριμένο πρόγραμμα από τον προπονητή μας την περίοδο της καραντίνας, ωστόσο, με την τωρινή κατάσταση δεν υπάρχει φαβορί, διότι οι ομάδες έχουν επηρεαστεί».

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares