Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 12:07

Αναστόπουλος: Έχουν φτάσει οι ποδοσφαιριστές να γίνουν αθλητές του στίβου

Καλεσμένος της εκπομπής “Η ώρα των πρωταθλητών” ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος στο περιθώριο του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ μίλησε για τα προβλήματα της Football League και την κατάσταση που αντιμετωπίζει η Καλαμάτα με την αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας από τις αρχές Νοέμβρη.

” Όλη αυτή η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα. Έχουν φτάσει οι ποδοσφαιριστές να γίνουν αθλητές του στίβου. Το ποδόσφαιρο έχει μπάλα και μόνο μπάλα δεν παίζουμε. Στις αρχές Φεβρουαρίου θα συμπληρώσουμε έντεκα μήνες χωρίς ποδόσφαιρο. Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο πρόεδρος μας κ. Πρασσάς, που έχουν βάλει χρήματα στο ποδόσφαιρο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να ξέρουν εάν η ομάδα τους θα παίξει; Εάν δεν παίξει να μας το πουν για να πάρει και αυτός τις αποφάσεις του”, σημείωσε ο 63χρονος τεχνικός της Μαύρης Θύελλας.

“Προς το παρόν συνεχίζουμε με ατομικές προπονήσεις και περιμένουμε να δούμε πότε θα δοθεί η άδεια για να επιστρέψουμε στις ομαδικές. Τώρα ούτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε. Σε όλα τα μέρη του κόσμου, όλες οι κατηγορίες αγωνίζονται και μάλιστα σε χώρες που τα κρούσματα είναι πολύ ψηλά. Εμείς ακόμα περιμένουμε παρότι από το ποδόσφαιρο ζει ένας ολόκληρος κόσμος, προπονητές, ποδοσφαιριστές, γυμναστές”, συμπλήρωσε.

Πηγή: messinialive.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares