Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 15:49

Eυριπίδης Τσιμπανάκος: Είμαστε έτοιμοι να τηρήσουμε το πλάνο που θα μας ζητηθεί

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Eυριπίδης Τσιμπανάκος μίλησε στο liganews.gr και τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανέφερε: «Η θέση του Ολυμπιακού Βόλου είναι κάθετη. Θέλει να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Η ομάδα μας έχει υπογράψει το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Στο Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ υπάρχουν παράγοντες που είναι κόσμημα για την κατηγορία, και όχι μόνο, όπως οι κ.κ. Πρασσάς, Μπίκας, Παλτόγλου και συγγνώμη αν μου διέφυγε κάποιος. Παράγοντες που μοχθούν καθημερινά να συντηρούν τις ομάδες τους», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή οι ΠΑΕ της κατηγορίας έχουν μόνο έξοδα. Καθημερινά η κάθε ΠΑΕ χρειάζεται χρήματα να συντηρηθεί. Για παράδειγμα ενοίκια, σίτιση παικτών, αυτοκίνητα. Δεν υπάρχουν ούτε έσοδα από τα τηλεοπτικά καθώς δεν παίζουμε, ούτε έσοδα από το ποσοστό του στοιχήματος. Παράλληλα, δεν υπάρχουν διαρκείας, χορηγίες, διαφημίσεις και εισιτήρια. Άρα αναγκαστικά βγαίνουν από τις τσέπες των ανθρώπων που διοικούν τον σύλλογο. Κάποια στιγμή θα απελπιστούν οι παράγοντες και θα φύγουν από το ποδόσφαιρο».

Αναφορικά με την αναδιάρθρωση σχολίασε:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι υπέρ του μοντέλου της αναδιάρθρωσης του Αυγενάκη. Είμαστε έτοιμοι να τηρήσουμε το πλάνο που θα μας ζητηθεί. Μετά την άδικη αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη (όπου ο Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Γ Εθνική και έπαιξε στην Φούτμπολ Λιγκ). Έστω και καθυστερημένα θα επανέρθει η ομάδα ένα βήμα πριν την Σούπερ Λιγκ 1».

Για τις εργασίες στο προπονητικό κέντρου του Ολυμπιακού:

«Οι εργασίες προχωρούν, υλοποιήθηκαν ουσιαστικά πράγματα για την καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών αλλά και τις ανέσεις τους στο αθλητικό κέντρο. Όλα αυτά τα έξοδα είναι με χρήματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Το αθλητικό κέντρο θα μείνει ως παρακαταθήκη για την ομάδα μας».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον ΠΣΑΠ:

«Ο ΠΣΑΠ (και εγώ έχω υπηρετήσει στο παρελθόν το σώμα ως ποδοσφαιριστής) και οι ποδοσφαιριστές όταν μιλάνε για αλληλεγγύη καλό θα είναι να γίνεται και στην πράξη. Όταν οι ποδοσφαιριστές των κατώτερων κατηγοριών (Φούτμπολ Λιγκ και Γ Εθνικής) δεν αγωνίζονται, θα έπρεπε οι παίκτες της Σούπερ Λιγκ 1-2 αλλά και ο ΠΣΑΠ να έδειχναν την αλληλεγγύη τους με πράξεις, καθώς βλέπουμε ότι οι ειδικοί δεν τους αντιμετωπίζουν το ίδιο με τους συναδέλφους τους. Ο ΠΣΑΠ πρέπει να προβεί σε κινήσεις. Εμείς ως Ολυμπιακός Βόλου είμαστε εδώ και σε ότι μας ζητηθεί θα προσφέρουμε για το καλό του ποδοσφαίρου. Εύχομαι σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Πηγή: liganews.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares