Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 17:00

Γιώργος Κούτσης: Δεν μπορείς να αρνηθείς εύκολα στην Καλλιθέα

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Καλλιθέας παραχώρησε ο Γιώργος Κούτσης.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην προσέγγιση που έγινε από τη διοίκηση και στο ειδικό βάρος που έχει η φανέλα της Καλλιθέας.

Αναλυτικά:

''Στη συνάντηση που είχα με τη διοίκηση της ομάδας διέκρινε ανθρώπους με όραμα και στόχους. Νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η προσέγγιση που έγινε από τη διοίκηση, καθώς και το όνομα της ομάδας. Όταν έχεις πρόταση από μια ομάδα σαν την Καλλιθέα δεν μπορείς να αρνηθείς εύκολα. Πρόκειται για ένα σύλλογο με διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει τη δική του ιστορία. Στόχος αποτελεί να δουλέψουμε και να είμαστε κάθε Κυριακή στο γήπεδο ανταγωνιστικοί''.

Ερωτηθείς εάν έχει άποψη για το ρόστερ της ομάδας: '΄Έχω άποψη για το ρόστερ και στόχος αποτελεί να βελτιωνόμαστε συνεχώς''.

Για το ερχόμενο πρωτάθλημα της Football League σχολίασε: ''Δεν μπορώ να σας πω κάτι με σιγουριά. Ακόμη δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα προβιβαστούν ή θα υποβιβαστούν και γενικότερο είναι κάτι άγνωστο για όλους. Ελπίζω πάντως όλες οι ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα''.

Όσον αφορά την προσέγγιση της διοίκησης δήλωσε:

''Έγινε σε πολύ καλό κλίμα Η διοίκηση έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θεωρώ πως εάν είμαστε μαζι και λύνονται εν τη γενέσει τα προβλήματα θα πάμε καλα'.

Κατηγορία FOOTBALL LEAGUE NEWS

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares