Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 20:19

Συνάντηση Επισκοπής με τον υφυπουργό κ Αυγενάκη

Την Πέμπτη 26/2 πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του υφυπουργού αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, παρουσία βέβαια και του Δημάρχου Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη, στο ΔΑΚ Γάλλου προκειμένου να εξαγγείλει την απαραίτητη αντικατάσταση του ταρτάν.

Φυσικά, τόσο με τον υφυπουργό όσο και με τον δήμαρχο με τον οποίο άλλωστε έχουν καταγράψει τις ανάγκες του σταδίου, συνομίλησε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης.

Ο κ. Νικολιδάκης μέσω του δημάρχου Ρεθύμνου, στην επίσημη παρουσίαση-αυτοψία του χώρου- έθιξε κι άλλες πτυχές που χρίζουν άμεσης προσοχής – εργασίας – αντικατάστασης.

Λόγος έγινε για τη στατικότητα των κερκίδων, για την στατικότατα του σκεπάστρου αλλά και του αθλητικού υλικού που έχει ρημάξει με τα χρόνια.
“Πάλι καλά που η ΠΑΕ Επισκοπή πρωτοστατεί στο να βρίσκονται κάποια πράγματα σε καλή κατάσταση” (σ.σ. φυσικός χλοοτάπητας, αποδυτήρια και αίθουσα συνέντευξης τύπου) ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ρεθύμνου.

Λίγο μετά, ο κ. Νικολιδάκης είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον υφυπουργό αθλητισμού όπου το περιερχόμενό της αφορούσε την αναδιάρθρωση στις εθνικές κατηγορίες και πως αυτή θα γίνει.
Παράλληλα, ο πρόεδρός μας έθιξε το μεγαλόπνοο σχέδιο της δημιουργίας ενός προπονητικού κέντρου πλησίον του υπάρχοντος σταδίου. Του υπενθυμίζουμε δε ότι, το Ρέθυμνο είναι ο μοναδικός νομός στην Ελλάδα που διαθέτει μόλις ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα.

Η ΠΑΕ Επισκοπή, πρώτη, τον περασμένο Οκτώβριο “έτρεξε” το θέμα προκειμένου το Ρέθυμνο να αποκτήσει ένα προπονητικό κέντρο έτσι όπως αρμόζει σε μια αθλητική κοινωνία που εκπροσωπείται από μία ομάδα της Football League.

Ο κ. Αυγενάκης διαπίστωσε ότι ο χώρος “σηκώνει” τέτοιες εγκαταστάσεις και πως είναι φυσικά θετικός στο να προχωρήσει το θέμα. Χρειάζονται μελέτες -και δεσμεύτηκε ότι θα τις κάνει- για να δημιουργηθεί το master plan όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης.

“Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με τη δημοτική αρχή και με τον καλό συνάδελφο, τον υφυπουργό μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη που συμβάλλει από τη μεριά του με τις δυνάμεις που έχει ως μέλος κυβέρνησης ώστε να φέρουμε σε πέρας το καλύτερο για τον τόπο μας” επεσήμανε ο κ. Λ. Αυγενάκης.

Στην φυσούνα του γηπέδου, είχε στηθεί μπουφές με πλούσια εδέσματα προσφορά των φούρνων “Χωριάτικο”.

ΠΑΕ Επισκοπή 

Κατηγορία FOOTBALL LEAGUE NEWS

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares