Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 22:54

Αιγάλεω: Ναι στην αναδιάρθρωση κατηγοριών με οικονομικά κριτήρια

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε το Αιγάλεω:

Ένα μήνα μετά την ομιλία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη για Αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών (22 Ιανουαρίου) και 26 μέρες πριν αρχίσει το expres Πρωτάθλημα της football league, βάσει του νομοσχέδιου του Υφυπουργού Αθλητισμού 16 από τις 20 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της football league μαζί με της 2 τελευταίες του πρωταθλήματος της Super League 2 απειλούνται με υποβιβασμό στη Γ εθνική, χάνουν την επαγγελματική τους ιδιότητα, και διαλύονται 18 εταιρείες με 650 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοικητικοί υπάλληλοι οδηγούνται στην ανεργία

Σε ένα πρωτάθλημα με μηδέν έσοδα με τηλεοπτικά 70% κάτω, χωρίς χορηγίες διαφημίσεις, κόσμο στην εξέδρα, χωρίς να μπορούν οι ομάδες να παίξουν ένα φιλικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, και με την πανδημία στη κορύφωση της ,και με την υποχρέωση των ομάδων για συνεχή τεστ κοβιντ, με επιχειρήσεις κλειστές , 20 πρόεδροι προσπαθούν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League με μηδενικά έσοδα .

Ας ξέρουν τουλάχιστον την επόμενη μέρα των εταιριών τους?

Κύριε Αυγενάκη έφτασε η ώρα το έκτρωμα του Βασιλειάδη που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει παρελθόν. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης των πρωταθλητών ομάδων που δεν ανέβηκαν ποτέ κατηγορία. Ναι στην αναδιάρθρωση κατηγοριών με οικονομικά κριτήρια με τη δημιουργία μιας νέας super league 2 με 2 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια .

Κατηγορία FOOTBALL LEAGUE NEWS

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares