Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 22:59

Μπίλιος: Στόχος σε βάθος χρόνου η Καλλιθέα να βρεθεί στη Super League

Θέση υπέρ της αναδιάρθρωσης πήρε ο αντιπρόεδρος της Καλλιθέας, Μάριος Μπίλιος μιλώντας στο soccerlive.gr αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα περιμένουν οι ομάδες της Football League.

Ο γνωστός και ισχυρός παράγοντας τόνισε ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα ο τρόπος διεξαγωγής πρωταθλήματος όπως φυσικά και το ζήτημα με τα έσοδα που θα έχουν τα σωματεία.

Παράλληλα δήλωσε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στις θέσεις που έχει παρατηρηθεί έλλειψη.

Αναλυτικά

Προχωράμε την προετοιμασία της ομάδας αφού κατά πάσα πιθανότητα 28/3 έχουμε το πρώτο ματς στη Ρόδο. Εμείς κοιτάμε να ενισχυθούμε όπου "πονάμε" σε συνεργασία με τον προπονητή αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το πλάνο διεξαγωγής όπως φυσικά και το θέμα εσόδων από τηλεοπτικά κτλ.

Νομίζω ότι η προοπτική αναδιάρθρωσης με δυο επαγγελματικές κατηγορίες δηλαδή superleague και superleague 2 με βόρειο και νότιο όμιλο είναι η μόνη άμεση λύση. Από κει και πέρα σαν Καλλιθέα η θέση μας σίγουρα πρέπει να είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες με προοπτική μια ομάδα που εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους δήμους στην Ελλάδα σε βάθος χρόνου να βρεθεί και πάλι στη superleague.

Κατηγορία FOOTBALL LEAGUE NEWS

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares