Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 15:53

Η ΠΑΕ Ρόδος για Ζαγοράκη και τις εξαγγελίες του Λευτέρη Αυγενάκη

Διπλή τοποθέτηση είχαμε από την ΠΑΕ Ρόδος, καθώς αρχικά χαιρετίζει την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ και έπειτα δηλώνει την ικανοποίηση της για τα σχέδια που έθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Μετά από την οριστική απόφαση να διεκδικήσει την θέση του προέδρου της ΕΠΟ ο Θοδωρής Ζαγοράκης, η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ εύχεται δύναμη και κουράγιο για να επιτευχθούν οι στόχοι για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε μαζί με τον νέο πρόεδρο, να συνεχίσει δυναμικά και για το καλό του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, τον οποίο η Ρόδος στηρίζει και θα στηρίζει δυναμικά…

Για το μήνυμα Αυγενάκη για την συγχώνευση της SL2 με την FL

Επιτέλους μετά από σχεδόν ένα χρόνο, φαίνεται πως ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης και εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις των καιρών αφού όσα προτείναμε τότε, σαν ένα σύνολο ομάδων που πρωτοεμφανίζονταν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (των 8 πρωταθλητριών της Γ’ Εθνικής), γίνονται πράξη με την αποφασιστικότητα που τώρα τον διακρίνει !

Στην μοναδική συμμετοχή των οκτώ πρωταθλητριών της Γ’ Εθνικής - ένα χρόνο πριν - σε σύσκεψη με πολιτικά πρόσωπα, θεωρούσαμε πως η μόνη λύση είναι η συγχώνευση της Football League και της Super League 2.

Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ χαιρετίζει το σαφές μήνυμα του κ. Λευτέρη Αυγενάκη και θεωρεί πως τώρα μπήκε πραγματικά το νερό στ’ αυλάκι για ανταγωνιστικό Ελληνικό ποδόσφαιρο σε μια νέα εποχή…

Ελπίζουμε πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, θα λύσει και το ζήτημα των εσόδων των ομάδων της νέας Super League 2, αφού και αυτές έχουν άμεση συμμετοχή, με τους αγώνες και τα ονόματα τους.

Φαίνεται, πως έστω και στην ύστατη στιγμή ο Λευτέρης Αυγενάκης μπορεί να γράψει Ιστορία!...

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares