Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 19:55

Κούτσης: Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη στην Football League

Το Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καλλιθέας, Γιώργος Κούτσης, ο οποίος μίλησε για την ετοιμότητα της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα τηςFootball League, το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την «μάχη» των play off.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ερωτηθείς για τις προπονήσεις της Καλλιθέας: «Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, έχουμε ένα μήνα να προετοιμαστούμε. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, οπότε προσπαθούμε να κάνουμε κάποιες προπονήσεις χωρίς όμως υψηλή επιβάρυνση. Αν επιβαρύνεις έναν παίκτη, τότε θα έρθουν και τραυματισμοί. Είναι δύσκολη η κατάσταση, διότι οι πρώτες αγωνιστικές είναι και εμβόλιμες, είναι μαζεμένα τα παιχνίδια».

«Στην Super League 2, άρχισαν πιο νωρίς και είχαν περισσότερο χρόνο, δεν είχαν αυτή την διακοπή. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε φιλικό. Είναι δύσκολο για όλους, προπονητές παράγοντες. Υπάρχει πιθανότητα να μην παίξουμε, ακούγονται πολλά. Αν δεν αγωνιστούμε θα σου πουν '' γιατί σε πληρώνω''. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλα αυτά».

Για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και την ενδεχομένη απουσία του Διούδη: «Είναι απώλεια, δεν το συζητώ. Γενικά, ο Παναθηναϊκός, δεν έχει το ρόστερ που θα μπορεί να αντικαταστήσει τέτοιες απώλειες, ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο ρόστερ, μεσοεπιθετικά τουλάχιστον. Έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, θα πρέπει να τα λύσει και να αλλάξει πορεία για την επόμενη χρονιά. Δεν πρέπει να χάσει χρόνο, οφείλει να το κάνει από τώρα για να βελτιώσει την εικόνα του και να παρουσιάσει κάτι καλό για την νέα χρονιά».

«Αρχικά, με το υπάρχων υλικό, πρέπει να βρει τις πιο δυνατές λύσεις ανάλογα με τον αντίπαλο. Πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον του. Νομίζω πως έχει αξιολογηθεί το ρόστερ, θα έρθουν και άλλοι παίκτες».

Ερωτηθείς για τα play off: «Δεν θα είναι γρίφος φέτος τα play off, εκτιμώ ότι η εικόνα των ομάδων θα είναι ίδια, ίσως αλλάξει η ψυχολογία μέσα από κάποια αποτελέσματα. Δεν βλέπω τις άλλες ομάδες να μπορούν να διεκδικήσουν κάτι, αλλά σίγουρα θα έχουμε «μάχη» για το ποιος θα μείνει εκτός Ευρώπης. Προσωπικά, δεν με πείθει ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Αστέρας, η δεύτερη θέση θα κριθεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ».

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares