Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 01:56

Συμφώνησε με τον Ασπρόπυργο ο Θοδωρής Τριποτσέρης

Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που διαθέτει σπουδαίες παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας έχοντας θητεύσει σε ιστορικά σωματεία, κάνοντας μια σπουδαία καριέρα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του όλα αυτά τα χρόνια έχοντας επιλέξει να αγωνιστεί σε μικρότερες κατηγορίες, από επιλογή του βέβαια.

Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας όμως η κορωνοϊός αναγκάζει τον σπουδαίο στόπερ να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για να ακριβολογούμε, ο "Τρίπο" παύει πλέον να είναι ελεύθερος από σήμερα καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ασπρόπυργο, με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια.

Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Δυτικής Αττικής και αυτό που απομένει είναι η επίσημη θέση της ομάδας.

Ο σκληροτράχηλος άσος με θητεία σε Παναθηναϊκό, Ανόρθωση, Λεβαδειακό, Λάρισα, Δόξα Δράμας, Καβάλα και ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι θα ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου αφού διαθέτει την εμπειρία που απαιτεί το πρωτάθλημα της Football League. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Καλαμάτα και Ιάλυσο.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares