Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 01:20

Κριστόφ Βαζέχα: Μόλις έρθει το πρώτο καλό αποτέλεσμα όλα θα αλλάξουν

Συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του Ασπρόπυργου στο facebook, παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Κριστόφ Βαζέχα.

Ο Ελληνοπολωνός τεχνικός κάνοντας έναν μίνι απολογισμό προχώρησε σε μια ανάλυση της κατάστασης που ήταν η ομάδα μόλις ανέλαβε, ενώ μίλησε και για το σημέρα, τονίζοντας ότι εάν δεν υπήρχε η υπάρχουσα η διοίκηση, ο σύλλογος δύσκολα θα δήλωνε συμμετοχή.
Αναλυτικά
Ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε αποκλειστικά στη σελίδα της ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Για το αρχή της συνεργασίας του με την ομάδα.

Πρώτη προπόνηση έκανα με την ομάδα στις 20 Φεβρουαρίου. Τότε βρήκα στην ομάδα 6 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (Ναα, Τραορέ, Αμπεσσολο, Αργυρόπουλος, Βασιλείου, Μουκίδης Β.) από το ρόστερ που είχε δημιουργηθεί τον Οκτώβριο και ορισμένους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονταν ή είχαν προταθεί από τον τότε Τεχνικό Διευθυντή.

Από όλους αυτούς πόσοι έμειναν στην ομάδα-

Ελάχιστοι. Με την έλευση του κ Μαργέτη πλέον μου δόθηκε ο πλήρης έλεγχος των επιλογών και του μεταγραφικού σχεδιασμού, δυστυχώς όμως είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Για το ρόστερ που τελικά δημιουργήθηκε
Ο πρόεδρος ικανοποίησε κάθε μου επιθυμία στον μικρό χρόνο που είχε απομείνει και αυτή τη στιγμή διαθέτω 33 ποδοσφαιριστές τους οποίους πιστεύω ποδοσφαιρικά. Δυστυχώς όμως η καθυστέρηση που υπήρξε με την προηγούμενη κατάσταση είχε σαν αποτέλεσμα κάποιοι να ενταχθούν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αν προσθέσουμε και τους αρκετούς τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών (Τραορέ, Βασιλείου, Να) έχουμε πάει και στις 3 πρώτες αγωνιστικές με σύνθεση ανάγκης.

Για τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών.-

Στα δύο πρώτα παιχνίδια είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των παιδιών. Σιγουρά όμως αυτό που μένει είναι τα αποτελέσματα. Δεν θέλω να ξαναναφερθώ ούτε στους τραυματισμούς ούτε στα ποσό πίσω μας έφερε αυτός ο άνθρωπος.
Στο τρίτο παιχνίδι με Καλλιθέα ήταν εμφανές ότι δεν είχαμε τις δυνάμεις και τη φρεσκάδα που χρειαζόταν γιατί όπως σου είπα πήγαμε με σχεδόν ίδια 11αδα λόγω τραυματισμών.

Για τη νέα διοικητική κατάσταση

Καταρχίν να πούμε ότι εγώ ήμουν επιλογή του τεχνικού διευθυντή που υπήρχε τότε στην ομάδα. Με τον κ. Μαργέτη γνωρίστηκα λίγες μέρες πριν αναλάβει. Για μένα ευτυχώς που ήρθε ο Μαργέτης. Από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε είναι κοντά στην ομάδα και προσπάθησε να συμμαζέψει μια κατάσταση δύσκολη. Φαντάσου κάναμε αγώνα δρόμου μέχρι την τελευταία στιγμή για να καθίσω στον πάγκο την 1η αγωνιστική. Κανένας δεν είχε ασχοληθεί με τα χαρτιά μου. Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν είχαν αναλάβει αυτοί οι 4 (Μαργέτης, Γιδάκος, Χουζούρης, Παπασταθόπουλος) η ομάδα δεν θα μπορούσε να κατέβει στο πρωτάθλημα.
Πλέον οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι εργαζόμενοι νιώθουν ασφάλεια κάτι που δεν ένιωθαν προηγουμένως γιατί το μόνο που άκουγαν ήταν ψέματα και μισόλογα. Από τη μέρα που ήρθε ο κ. Μαργέτης το σωματείο βγάζει υγεία.

Δυο λόγια για τους φίλους της ομάδας-

Σίγουρα ο πρώτος που έχει την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας είναι ο προπονητής. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια του κόσμου που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε βαθμούς όμως η εικόνα στα δυο πρώτα παιχνίδια έδειξε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες να πάει μπροστά. Από την εμπειρία μου πιστεύω πως χρειάζεται χρόνος για να μπούνε όλα τα παιδιά που ήρθαν προς το τέλος των μεταγραφών αλλά να γυρίσουν και οι τραυματίες.
Σαν προπονητής δεν έχω κανένα παράπονο από τη δουλειά που κάνουν στην προπόνηση και από αυτό που βγάζουν στα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι μόλις έρθει το πρώτο καλό αποτέλεσμα όλα θα αλλάξουν και θα μπορέσετε όλοι να δείτε το πραγματικό μας πρόσωπο.
Υπάρχει καλό κλίμα, όρεξη για δουλεία και πίστη στις δυνάμεις μας.>

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares