Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 21:11

Έμειναν «άσφαιροι» στο Ρέθυμνο Επισκοπή και Ρόδος

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League με Επισκοπή και Ρόδο να κολλούν… στο «λευκό» 0-0 στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης»

Οι δυο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ σε ένα γεμάτο παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Όπως και το παιχνίδι του α’ γύρου ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με την Επισκοπή να διατηρεί το αήττητο του ΔΑΚ Γάλλου, αλλά και για ένα ακόμη παιχνίδι απαραβίαστη την εστία της.

Μάλιστα, με τα σημερινά αποτελέσματα η Ρεθυμνιώτικη ομάδα κέρδισε μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ανεβαίνοντας στην 4η θέση απέχοντας 2 βαθμούς από την 2η θέση, αλλά είδε την πρωτοπόρο Καλαμάτα να απομακρύνεται στους 6 βαθμούς.

Η ροή του αγώνα

Στο 16’ ο Γιαννούτσος βγήκε από πλάγια αριστερά κι επιχείρησε ένα σουτ το οποίο κατέληξε αρκετά άουτ.

Στο 21’ το σουτ του Μαρτσάκη από το ύψος της περιοχής κόντραρε στα σώματα των αμυνομένων και μπλόκαρε ο Δήμιζας που δεν αιφνιδιάστηκε.

Στο 25’ ο Γκονζάλο εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ, ο Καψάλης κέρδισε την κεφαλιά για να απομακρύνει πάνω στη γραμμή ο Λάμτσε.

Στο 33’ ο Παναγιωτίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Ανδρέου έπιασε την κεφαλιά όχι όμως όπως θα ήθελε με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 36’ με ωραία μπαλιά του Σουμπασάκη στον Νάνι, ο Πορτογάλος μπήκε διαγώνια μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα να “γλείψει” τη συμβολή των δοκών.

Στο 38’ το δυνατό σουτ του Τσιριγώτη από τη γωνία της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Πίτκας

Στο 43’ ο Αρναρέλλης μπήκε διαγώνια δεξιά μέσα στην περιοχή και σούταρε άστοχα άουτ.

Στο 44’ ο Νάνι επιχείρησε μια σέντρα βάζοντας ύψος και φάλτσο, η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή με τον Τσιριγώτη να “πιάνει αέρα”.

Στο 45’ ο Ρεβυθόπουλος έβγαλε μια σέντρα από τα αριστερά, ο Μαρτσάκης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στην επανάληψη η Ρόδος ξεκίνησε με φάση στο 47′ όταν ο Γκονζάλο βρέθηκε απέναντι στον Δήμιζα όμως ο τερματοφύλακάς μας με έγκαιρη έξοδο σταμάτησε τον Αργεντινό.

Στο 55’ ο Τσίπρας έκανε σλάλομ αλλά τον ανέκοψε την τελευταία στιγμή ως από μηχανής θεός ο Λάμτσε.

Στο 57’ ο Λίμα σούταρε από τη γωνία της μεγάλης περιοχής με τον Πίτκα να μπλοκάρει.

Στο 59’ ο Σουμπασάκης έκανε δυο σλάλομ από δεξιά με υπερένταση έκοψε στον επερχόμενο Παναγιωτίδη ο οποίος σούταρε για να απομακρύνει -κι ενώ έδειχνε εξουδετερωμένος- ο Πίτκας σώζοντας την εστία του κυριολεκτικά από βέβαιη παραβίαση.

Στο 78’ ο Λεγκέτι θέλησε να εκμεταλλευτεί την κακή απόκρουση του Λάμτσε όμως ο εν λόγω παίκτης από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Στο 80’ από το κόρνερ του Δελαπόρτα η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι μετά και από την παρέμβαση ττου Δήμιζα..

Στο 90’ από τη βαθιά μπαλιά του Πεχλιβανόπουλου, ο Αρναρέλλης από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κρασαγάκης, Α. Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου) – 4ος Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος (83’ Κουτάντος), Γιαννούτσος (77’ Τσόφλιος), Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (83’ Καραγιάννης), Λίμα, Τσιριγώτης, Νάνι.

ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Χύσι (14’ λ.τ Καραγεώργης), Μπαξεβάνος, Καψάλης, Τσίπρας (73’ Λίχτι), Αρναρέλλης, Σερέντιουκ (55’ Σουλάι), Ριτάκο (55’ Δελαπόρτας), Μαρτσάκης (73’ Νικολόπουλος).

Πηγή: rethymnosports.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares