Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 21:38

Έμειναν στο ''0'' και στις τελευταίες θέσης της βαθμολογίας Αιγάλεω και Νίκη Βόλου

Αιγάλεω και Νίκη Βόλου έμειναν στο ''0'' στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής που έγινε σήμερα στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης.

Οι δύο ομάδες έβαλαν στην φαρέτρα τους από έναν βαθμό, που δεν τους αρκεί για να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όπου βρίσκονται τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η Νίκη Βόλου μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, ενώ από την άλλη πλευρά το Αιγάλεω περιορίστηκε σε παιχνίδι αναμονής με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα.

Με τη συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών η Νίκη με τον Κρουθ κατέγραψε την πρώτη της τελική, όμως το σουτ του Ισπανού πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Σταματάκης με κεφαλιά, σε σέντρα του Χαντί, θα αστοχήσει με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 30’ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Μπαρμπαρούση με γυριστό σουτ να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Περιστερίδη. Στο 34’ ο Σικαλιάς θα μπλοκάρει εύκολα την κεφαλιά του Μέτσε, μία φάση που ήταν και η τελευταία μπροστά στις δύο εστίες καθώς το παιχνίδι έγινε ιδιαίτερα σκληρό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κατόπη για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το Αιγάλεω μπήκε καλύτερα, έχοντα μία καλή ευκαιρία στο 57’ με τον  Χαντί, που σούταρε δυνατά και με καλές προϋποθέσεις, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Περιστερίδη.

Στη συνέχεια το ματς άνοιξε, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα της έδινε το τρίποντο. Η Νίκη Βόλου έχασε η Νίκη στο 75’ όταν ο Κρουθ με κεφαλιά «ψαράκι» από το δεύτερο δοκάρι θα στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 83’ ήταν η Νίκη και πάλι που έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Κρουθ εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσιμπούκας έπιασε την κεφαλιά όμως ο Σικαλιάς είπε «όχι».

Διαιτητής: Κατόπης (Σάμου).

Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Κωνστάντιος (Εύβοιας).

4ος διαιτητής: Ντάουλας (Δ. Αττικής).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος (68’ Τσίτσαρης), Βλάχος, Μαχαίρας, Σταματάκης (56’ Γουέρε), Χαντί, Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Περιστερίδης, Καλουτσικίδης (68’ Πέτσης), Πολίμος (68’ Σαλαμούρας), Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Γκαρσία (46’ Αργύρης), Κρουθ, Τζοβάρας (46’ Γκονζάλες), Ροχάνο.

Football League: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Με στοιχεία από το goalpost.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares