Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 00:35

Στάικος Βεργέτης: Τα γκολ δίνουν τις νίκες και αυτά είναι που χρειαζόμαστε

«Το Αιγάλεω πανηγύρισε λες και κέρδισε κι εμείς φύγαμε με κατεβασμένα κεφάλια» δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης μετά το τέλος της ματς στο «Σίτι» που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αποτυπώνοντας την εικόνα του αγώνα.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Blue Heart πως αυτό που έλειψε ήταν το γκολ καθώς η ομάδα είχε καλή απόδοση και δημιούργησε ευκαιρίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη:

«Για ακόμη μία φορά ακούσαμε εγκωμιαστικά σχόλια από τους αντιπάλους παίκτες και προπονητές, για ακόμη μία φορά ακούσαμε ότι παίξαμε ωραία μπάλα αλλά δυστυχώς δεν φεύγουμε με το τρίποντο που τόσο χρειαζόμασταν.

Η ομάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό ήταν το 5ο συνεχόμενο καλό παιχνίδι που κάνει, 4ο που κρατάει στο «μηδέν» στην άμυνα αλλά δυσκολευόμαστε στο γκολ, δυσκολευόμαστε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Είναι καλό που η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, δείχνει ότι παίζει ποδόσφαιρο, κάτι που αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοί μας, όμως τα γκολ δίνουν τους βαθμούς, τα γκολ δίνουν τις νίκες, τα γκολ είναι που χρειαζόμαστε, κάτι που επισήμαναν και οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια.

Ενώ το Αιγάλεω πανηγύριζε, λες και κέρδισε, εμείς φύγαμε από το γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι και στεναχωρημένοι που δεν κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ για να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Για το αν είναι θέμα ψυχολογίας το γκολ: «Δεν θα πω πως έχουμε ψυχολογικό θέμα, θα πω πως απλώς η ομάδα δεν έχει καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ τις φάσεις που δημιουργεί. Αυτό αποτυπώνεται από το γεγονός πως οι ευκαιρίες χάνονται και από διαφορετικούς παίκτες. Είναι ένας τομέας που πιστεύω πως θα βελτιωθούμε».

Για το ματς με τη Ρόδο: «Η ομάδα θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς, δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα απ’ αυτό. Θα ενώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Πηγή: goalpost.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares