Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 14:08

Βεργέτης και Τσιμπούκας για το ματς με τη Ρόδο

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Τετάρτης (12/5, 15:00), με αντίπαλο τη Ρόδο, στο Δημοτικό Γήπεδο της Νεάπολης, πραγματοποίησαν ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, κι ο ποδοσφαιριστής, Θωμάς Τσιμπούκας

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Βεργέτης:

"Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας, ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρόδο, μία ομάδα, την οποία γνωρίζουμε, καθώς την αντιμετωπίσαμε και στον πρώτο γύρο. Αναλύσαμε τα πρόσφατα παιχνίδια της, προκειμένου να εξετάσουμε και τα νέα της δεδομένα. Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει ότι βρισκόμαστε χαμηλά στη βαθμολογία, παρά το γεγονός ότι, στις τελευταίες αναμετρήσεις, παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Συγκεντρωμένοι, οφείλουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, κρίνω πως είμαστε σωστά προετοιμασμένοι γι' αυτό. Δουλεύουμε πολύ στα τελειώματα των φάσεων και στο γκολ, σε νοητικό και πρακτικό επίπεδο. Τα παιδιά δε θέλω και δεν πρέπει να φορτωθούν με περαιτέρω άγχος, διότι υπάρχει κίνδυνος το πρόβλημα να παραταθεί. Χρειάζεται πίστη και αυτοσυγκέντρωση, είναι όλοι τους καλοί ποδοσφαιριστές και είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα γκολ".

Από τη μεριά του, ο Θωμάς Τσιμπούκας, ανέφερε τα εξής:

"Τα παιχνίδια είναι πολλά και συνεχόμενα, Τετάρτη-Κυριακή. Στο προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στο Αιγάλεω, πάλι δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κι αυτό κάπως μας απογοητεύει. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι κρατήσαμε το "μηδέν" στην άμυνα, αλλά η ουσία είναι τα δικά μας γκολ κι οι νίκες. Από 'δω και πέρα, ο προσεχής αγώνας με τη Ρόδο θα είναι δύσκολος, γνωρίζουμε πως κάθε παιχνίδι θα είναι "τελικός", έτσι κι αλλιώς, από 'δω και πέρα, διότι "καιγόμαστε" για τους βαθμούς. Θα μπούμε, από την αρχή της αναμέτρησης, δυνατά, με στόχο τη νίκη. Θέλω να πω στον κόσμο μας πως έχουμε ανάγκη τη στήριξή του και να συνεχίσει να είναι δίπλα μας. Δεδομένα, η θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα δεν είναι αυτή που θα ήθελε, αλλά θέλω να γνωρίζουν πως δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, σε κάθε παιχνίδι, κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, μέχρι το τέλος. Ελπίζουμε και θέλουμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει, στις πρώτες θέσεις".

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares