Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 17:38

Ανακοινώθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης από τη Νίκη Βόλου

Ανακοινώθηκε και επίσημα πριν λίγο η έναρξη της συνεργασίας της Νίκης Βόλου με τον Αλέκο Βοσνιάδη, που διαδέχεται τον Στάικο Βεργέτη στην τεχνική ηγεσία της Βολιωτικης ΠΑΕ.

Όπως ανακοινώθηκε άμεσοι συνεργάτες του Αλέκου Βοσνιάδη στο τεχνικό επιτελείο θα είναι ο Ηλίας Παπαθανασίου (γυμναστής) και ο Γιάννης Ζαλαώρας (προπονητής τερματοφυλάκων).

Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει στο παρελθόν πανηγυρίσει με τη Νίκη Βόλου την άνοδο στη Super League το 2014, ενώ έχει εργαστεί στις εξής ομάδες: Χανιά, Ηρακλή, Αναγέννηση Επανομής, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βέροια, Απόλλων Σμύρνης, Εορδαϊκό, Θερμαϊκό Θέρμης και Πολύκαστρο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Στο τεχνικό τιμ εντάσσονται, επίσης, οι Ηλίας Παπαθανασίου, Γιάννης Κεσόγλου, Γιάννης Ζαλαώρας και Αποστόλης Κουφογεώργος.
Παράλληλα, παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο μας αποτελούν οι Νίκος Αθανασιάδης, Κώστας Γρηγοριάδης και Γιώργος Κυριάκος, τους οποίους ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά τους».

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares