Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 10:50

Αναστόπουλος: Νίκη - χρυσάφι, έχουμε ακόμα 4 τελικούς

Χρυσάφι χαρακτήρισε ο Νίκος Αναστόπουλος τη νίκη που πέτυχε η Καλαμάτα στη Σκάλα επί του Αστέρα Βλαχιώτη.

Μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της 14ης αγωνιστικής, ο 63χρονος τεχνικός δήλωσε έκπληκτος από την παρουσία των γηπεδούχων στο παιχνίδι σημειώνοντας πως με εμφανίσεις σαν την σημερινή δεν θα έχει πρόβλημα για την παραμονή στην κατηγορία ενώ για την προσπάθεια ανόδου της Μαύρης Θύελλας σημείωσε πως υπάρχουν ακόμη τέσσερις τελικοί.

“Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και το σημερινό ήταν τρομερά δύσκολο και αυτή η νίκη ήταν χρυσάφι γιατί παίξαμε με έναν αντίπαλο, ο οποίος πραγματικά με κατέπληξε. Είχα παρακολουθήσει το Βλαχιώτη στα δύο προηγούμενα του παιχνίδια, σήμερα δεν είχε καμία σχέση. Αν συνεχίζει να παίζει όπως έπαιξε σήμερα, νομίζω ότι δε θα έχει πρόβλημα”, είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναστόπουλος και συνέχισε:

“Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, έχουμε ακόμα 4 παιχνίδια, 2 εντός και 2 εκτός. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο με τη Νίκη Βόλου. Στο σημερινό παιχνίδι προηγηθήκαμε νωρίς, είχαμε κάποιες φάσεις και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο. Από την άλλη ο Βλαχιώτης δεν είχε τη φάση εκείνη που θα μπορούσε να μας απειλήσει. Συνεχίζουμε. Ο δρόμος ακόμα είναι δύσκολος. Έχουμε ακόμα 4 τελικούς.”

Πηγή: sport365.gr

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares