Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 20:45

Ανέβηκε στη δεύτερη θέση η Καλλιθέα μετά τη νίκη της επί του Αστέρα Βλαχιώτη

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση αν και δεν έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη και να σκαρφαλώσει στη 2η θέση

Πολύ δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση η Καλλιθέα, η οποία στην πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης κατάφερε να σκοράρει, 1 τέρμα μάλιστα που την οδήγησε και στη νίκη. Στο 12’ λοιπόν, ο Παπαγγελής βρέθηκε κοντά στην τελική γραμμή έσπασε προς το πέναλτι, εκεί όπου βρίσκονταν ο Καββαδίας, ο οποίος με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και έπειτα ο Αστέρας Βλαχιώτη κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση και να κρατήσει μπάλα, δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη κατάσταση στα καρέ της Καλλιθέας, για να φτάσουμε στην ανάπαυλα, χωρίς να έχει σημειωθεί κάτι το αξιοσημείωτο.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μέχρι το 53’ είχε κάνει 4 πολύ καλές στιγμές. Αρχικά στο 47' απείλησε με μακρινό σουτ του Καλλέργη, όμως ο Κουρεπίνης απέκρουσε εύκολα και στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Μάρτσεφ σούταρε, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ, το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 50’ ο Παπούλης επιχείρησε ακόμη ένα σουτ, όμως ο Κουρεπίνης μπλόκαρε, για να φτάσουμε στο 53’, όταν και ήρθε μία πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Παλιάτσος απείλησε με κεφαλιά ψαράκι και εν συνεχεία με σουτ ο Παπούλης, όμως και στις δύο προσπάθειες αντέδρασε σωστά ο Κουρεπίνης, για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Από εκεί και έπειτα η Καλλιθέα κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό και στο 61’ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι, όταν κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Παπαγγελής και απέκρουσε ο Παϊτέρης για να κρατήσει το 1-0. Από εκεί και έπειτα οι αλλαγές διαδέχονταν η μία την άλλη, ο ρυθμός έπεφτε όλο και περισσότερο, οι φάσεις λιγόστεψαν και η Καλλιθέα κατάφερε να πάρει το παιχνίδι και να ανέβει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Καλλιθέα (Γιάννης Τάτσης): Κουρεπίνης, Παντελίδης(64’ Καραγιάννης), Παπαγγελής, Κρητικός, Καλύβας, Καντέ, Ενγκουέμ(64’ Βασιλειάδης), Σταύρου(85’ Ρόπας), Καββαδίας(73’ Χοτζάλι), Στούπης(85’Σάμιος), Μουσταφίδης

Αστέρας Βλαχιώτη (Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης(83’Τουλουβασίλης), Μάρτσεφ, Ζαΐμι(46’Παπουτσίδης), Κορνέζος, Νικολάου, Σκεντεράι, Τουλίκας, Παπούλης(70’ Βερνάρδος), Παλιάτσος(83’Αμαραντίδης), Καλλέργης(67’Πατσαρούχας)

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares